torstai 7. maaliskuuta 2013

Helppohoitoista etsimässä


A - Jännittävää! Olemme viime viikon lopulta asti odotelleet, että pääsisimme katsomaan yhtä rivitalokaksiota, joka on meille varattuna. Myönnettäköön, että kävimme jo viime lauantaina talon pihaa katsomassa, ja hiukan jopa kurkin etupihan ikkunastakin sisään.

Tänään vihdoin pääsemme katsastamaan myös sisätilat. Toivoisin niin kovasti, että tämä kämppä vihdoin olisi se meille sopiva ja lisäksi vielä tarpeeksi kivannäköinenkin. Kyllästyttää jo tämä etsiminen, haluan päästä muuttamaan!


Olohuoneen matto

Tuleva olohuoneemme tarvitsee uuden maton, koska tämä nykyinen on A) rikki B) pölynkerääjä. Maton pitää olla mahdollisimman suuri, luonnollisen värinen ja ei ihan hirmu kallis. Tässä vaihtoehtoja, joita olen miettinyt:

Ellokselta, 200 x 290, ihanan iso! Hintaa 159,00,  hinnasta mahdollisuus saada puolet pois.
Materiaalina polypropeeni, jota väitetään helppohoitoiseksi. Pohja puuvillaa/juuttia.

Vilma-yleismatto, valkoinen, Hobby Hallista, koko 160 x 230, hinta 89,00.
Materiaali myös tässä polypropeeni.

Miia-yleismatto Hobby hallista, koko 160 x 230, hinta 54,90. Polypropeenia

Ajokortittomana kotiäitinä yllättäen on helpointa selata mattoja netistä. Täytyy kyllä kiertää lähinmmät liveliikkeetkin läpi, ennen kuin päätöksen tekee ja kysellä lisämielipiteitä myös tietysti H:lta. Onneksi meillä on aika samantyyppinen maku näissä jutuissa. :)

Mikä näistä matoista on eniten teidän mieleenne? Ja kertokaahan myös kokemuksia tämäntyyppisistä matoista. Helppohoitoisuus on plussaa lapsiperheessä, olisiko joku muu mattomateriaali vielä tätäkin parempi?`

P.S Kertoilinkin  tuolla fb:n puolella, että pidän määrittelemättömän mittaisen Facebook-tauon, mutta se ei vaikuta blogiaktiivisuuteni, muuta kuin ehkä vain positiivisesti. ;)

15 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä oikein nätti, mutta ehkä turhan valkoinen kuitenkin. :)

   Poista
 2. Valkoinen/vaalea matto eläin- ja lapsiperheessä ei välttämättä ole paras ratkaisu. :-)

  VastaaPoista
 3. ottaisin ensimmäisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan myös kallistua siihen, tosin täytyy vielä tsekata parit livekaupat ennen päätöksen tekoa.

   Poista
 4. Eka on mun silmään kivoin :)
  Mitenkäs se asunto? Oliko kiva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkuin uusimmasta postauksesta käykin ilmi, se oli! Tosi onnistunut pohjaratkaisu ja ihana piha, jossa voin jo nähdä itseni keväällä möyrimässä. ;D

   Poista
 5. Ensimmäinen on mun suosikki. Ja jos hinnasta saa tosiaan sen puolet pois, niin ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, taitaa se olla se minunkin. Elloksella on noita kivoja tarjouksia aika usein! :)

   Poista
 6. Minäkin tykkään ekasta eniten. Toinenkin on kiva, mutta siinä kyllä näkyy varmaan tahrat vähän liian hyvin.

  VastaaPoista
 7. Ensimmäinen. Kaikki ovat helppohoitoisia. Oikeen kunnon villamatto on kuitenkin kaikkein paras. Putsaa itse itsensä hylkimällä likaa. Tosin ovat kyllä hintavia :( Onnea uudesta kodista. Innolla odotan jo uusia juttuja kodistanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kunpa olisikin varaa kunnon villamattoon. Luonnonkuituinen olisi mieleeni muutenkin enemmän, mutta ehkä sitten joskus. Sitä lottovoittoa odotellessa.. ;)

   Kirjoitellaan varmaan jonkun verran molemmat sisustuspainoitteisia juttuja tässä muuton yhteydessä. H:n kanssa on ihana suunnitella kaikkea, kun hän on niin innoissaan. Mittailee kaikkea ja piirtelee pohjapiirroksia. Ollaan jo saatu mietittyä valmiiksi huonekalujen järjestyksetkin uudessa kodissa. :)

   Poista
 8. Joko teitte matto-ostoksen?Me etsittiin kans isoa mattoa(itse-asiassa katsottiin juuri samaa mattoa ikeasta,kun teillä on tällä hetkellä,mutta isompi koko oli loppunut)Mutta jos se on pölynkerääjä :) ,niin onneks oli loppunut! ostettiin sitten alesta -70% kaksi normikokoista olkkarin mattoa ja laitettiin ne vierekkäin:)
  http://paastavarpaisiin.blogspot.fi

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)