torstai 21. maaliskuuta 2013

Hulabaloo-aika..

A - ..ja sen vuoksi nyt hieman hiljaisempaa täällä. On muuttoa, kavereiden häitä, flunssan rippeitä ja mahdollista korvatulehdusta. Ensi viikon loppupuolella rauhoittuu, ja keretään tekemään uudelta asunnolta postauksia.  

Työhuone on täynnä jo pakattua tavaraa.


Melkein koko viime viikko sairasteltiin kotosalla ja olikin kiva päästä hiukan liikenteeseen, kun pikkumuru viime viikon lopulla ja alkuviikosta oli jo parempivointinen. Viikonloppuna käytiin hakemassa ideoita käsityömessuilta, tiistaina oltiin jammailemassa Tanssitan vauvaa-kurssilla ja eilen päästiin pitkästä aikaa teatterimuskariin. :)

Orava on pikkumurun lemppari. 
Eilen iltana, viime yönä ja tänä aamuna yskä palannut pahemmaksi. Kitinävinkunan määrä ja korvien huitominen voisivat kertoa tulehduksesta, joten lääkäriin mennään puolen päivän jälkeen. 

Laatikkolaivan kapteeni jaksoi vielä alkuviikosta olla hyvä muuttoapuri.
Katsotaan päästäänkö lähtemään huomenna reissuun. Harmittaa kyllä kovasti jos häät jäävät väliin, mutta eihän pienen kipeydelle mitään mahda. :/ Palaillaan uudelta kämpältä viimeistään ensi viikon lopulla! Kivaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Meilläkin on pakkailut meneillään, vaikka muutto onkin vasta huhtikuun lopulla. Tuleepahan käytyä kaikki tavarat ajoissa läpi. :)

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)