torstai 28. maaliskuuta 2013

Kotini on linnani

H - En edes osannut aavistaa, miten kovasti olen odottanut tätä hetkeä. Istua rakkaaseen nojatuoliini, ja suoristaa jalkani. Vaikka musiikki soi, on asunnossa hiljaista. Alarik nukkuu, ja murunen on kylillä. 

Etuovesta voi kurkkia nykyään harmaata autoamme, joka on odottanut pesua viimeiset 4 kuukautta.


Hyvää iltaa ihmiset. Olemme vihdoinkin saaneet muutettua, ja tänään pääsin lopultakin kytkemään myös tietokoneen seinään. Jotain on pahasti muuttunut, sillä aikoinaan tietokoneen ja stereoiden asennus olivat se ensimmäinen asia, mitä uudessa osoitteessa tuli tehtyä. Toisaalta tällä kertaa olen ollut tehokas remonttimies, joka on toteuttanut kaikki hallituksen (A) määräämät toimeenannot viipymättä. 

Hetki. Tsekkaan uunin. 

Jep, pizza uuniin ja jatketaan. Päätin, että aion tänään herkutella, sillä..

a) Olen sen ansainnut.
b) A lähti ystävänsä polttareihin, ja mainitsi syövänsä tänään pizzaa. Minäkin!

A:n öö tunika?valinta illaksi. Jätän teidät tarkoituksella tällä kertaa kuvien suhteen kylmäksi, sillä annan suosiolla A:n esitellä teille meidän uuden kotimme. :)


  
Rivitaloelämä on jo näin kolmen päivän jälkeen saanut minut erittäin tyytyväiseksi. Pienetkin asiat saattavat tuntua pitkästä aikaa luksukselta. Kävellä aamuisin toistaiseksi tyhjälle postilaatikolle, ja fiilistellä sitä, että on postilaatikko. Käydä saunassa, ja juomassa saunajuomat takapihalla murusen kanssa.  Lapioida lunta pois etuovelle johtavalta käytävältä. Jättää Alarik nukkumaan omalle pihalle lenkin jälkeen, ilman tarvetta siirtää poikaa. Ja mikä parasta, täällä on rauhallista, ja naapurit vaikuttavat erittäin mukavilta. 

Siellä pikkumuru vetää sikeitä. Jännityksellä odotamme, millainen piha lumen alta paljastuu. :)
Onhan tässä vaihtelun vuoksi vähän negatiivistakin tapahtunut, nimittäin muurahaisilla on menossa vallankaappaus. Tässä tulee jo oikeasti vähän paha mieli, sillä olen lähettänyt aika moisen läjän murkkuja jonnekkin tuonpuoleiseen. Ensimmäisenä aamuna niitä oli nimittäin niin paljon, että imuri oli kohtuu kätevä. Voi raukkoja. Täytyy toivoa, että pienillä sotureilla on oma Valhallansa, jossa on paljon kuningattaria ja loputtomasti sokeria. 

Taas yksi muutto takana, ja toivon todellakin, ettei niitä tule enää montaa. Tässä on oikein hyvä viettää parisen vuotta, jonka jälkeen on toivottavasti kaikki palaset kohdillaan toteuttaa haaveita. Nyt en aio kuitenkaan haaveilla mistään muusta, kuin tiskikoneesta! Sillä tuo naapurihuoneessa tuhiseva jälkeläiseni tuottaa aika käsittämättömän paljon tiskiä. Tällaista, tästä se taas lähtee!Oikein mukavaa pääsiäistä teille kaikille! 

8 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. jos muurahaiset alkaa todenteolla vaivaamaan, niin kipin kapin kauppaan ostamaan muurahaisrasiota ja nimen omaan niitä vihreän värisiä! Meillä on ollut kahden eri asunnon kanssa murkkuongelmaa ja tommoisen rasian (tai siis ne molemmat mitkä siinä paketissa tulee) kun laittaa muurahaisten kulkuväylälle, niin johan ne häviää. :) meillä on yhdessä illassa hävinneet murkut ja mikä parasta, ne kantaa sen myrkyn pesäänsä joten koko pesän pitäis tuhoutua! :) Onnea uuteen kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Mulla on tällä hetkellä pari tuommoista valkoista mökkiä. Eilen illalla oli aikamoiset festarit niiden ympärillä, joten katsotaan onko toivottu vaikutus. Ellei, niin käynpä hakemassa vihreää mallia. Kiitoksia. :)

   Poista
 3. Paljon onnea uuteen kotiin :) ! On se varmasti ihanaa ku saa pikkusen jätettyy ulos nukkumaa ja mikä kaikkein parasta, on pikkusella kesällä oma piha missä leikkiä ! Ja grillailla voi iltaisin vaikka Alarik nukkuisikin ! Unelmaa ! Itekkii haaveilen tommosesta mutta kun juuri on saatu muutettua uuteen pesään en aijo piitkään aikaa muuttaa tästä pois minnekkään, oli sen verran rankkaa kyllä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Hyvä kun muistutit, täytyy alkaa seuraamaan grillitarjouksia. ;D Muuttaminen vaatii kyllä aina sen verran väliä, että unohtaa viimeisen muuton tarpeeksi hyvin.. :D

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! :) Muurahaiset on jotain ihan kamalaa, kun ne sisälle tulevat! Meilläkin (vaikka kerrostalossa asutaan) niin tuli murkut sisälle olin ihan hermoraunio niiden takia! Seisoin eteisessä tappamassa niitä kaiken liikenevän ajan ja raivosin niille, että ettekö te oikeesti vois mennä jo pois! Huvittava tilanne näin jälkikäteen ajatellen, mutta sillon ei ollenkaan. :D Meni hermo todellakin niiden kanssa, kun niitä ei ollut ihan vaan muutama vaan ihan hirveästi! Ne valtasi joka paikan, kun silmä vältti.

  VastaaPoista
 5. Morjens pizzansyöjät (ereissä paikoissa)!

  Kuten muutkin niin meikäkin sanoo että kivaa uutta kotia.

  Meillä oli Kerrostalokämpässä joskus myös samankaltainen muurahais ongelma. Asuttii kuudennessä kerroksessa silloin! Uskomattomalta kuulostaa siksi eikö? Ei niistä millään päässyt eroon tai ei sitten vaan yritetty äidin kanssa tarpeeksi. Tsemppiä! Ja jos ei muuten niin ainakin niistä saa vissiin protskua jos Alarik innostuu maistelemaan.

  ps. Laatikoissa leikkimässä tuli tutuksi myös meijän pikku Ketukalle kun kaveri tilasi kasan pelejä + konsolin jostain. Parasta oli kun laatikko oli täynnä paperia. "Paperimeri laatikossa jea"

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)