lauantai 16. maaliskuuta 2013

Sisustuspiriste

A -  Jos minä jostain tykkään, niin leikkokukista! Sisätila muuttuu pirteämmäksi hetkessä, kun kukat saa aseteltua maljakkoon. Toinen asia, josta tykkään erityisen kovasti, on leikkokukat huipputarjouksessa. ;)

Kävimme eilen äitini kanssa Raisiossa Pirilän kukkatalossa, jossa bongasin ämpäreissä sen silmiä hivelevän tekstin: "Tulppaanit 1 € / pkt". Mukaani lähti kolme pakettia, ymmärrettävästi. (Olivat vain hivenen liian auki, siksi tarjous.)

Yksi kirkkaanpunainen ruusupelargonikin takertui mukaani kukkatalosta.

Nyt ne ilahduttavat päivääni täällä flunssaisessa ilmapiirissä, jossa alkava muuttokaaos nostaa jo päätään. Joka kerta kun katseeni osuu punaisiin kukkiin, päivä muuttuu hiukan paremmaksi.

Leikkokukat ovat myös syy, miksi odotan innolla kesää ja omaa pihaa. Saan vihdoinkin taas kerättyä sieltä omista penkeistäni, vaikka joka päivä, uudet kukat maljakkoihin sisälle itseäni ilostuttamaan.


Pienet on ilot. <3

6 kommenttia:

 1. Voi kun teillä on nättiä! (:

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä teillä :) Leikkokukkia tulee kyllä ostettua ihan liian harvoin! Pitääkin alkaa bongaamaan noita tarjoksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Se on harmi, että usein ne tarjouksessa olevat kukat ovat jo liian yliaikaisia, ainakin parissa kaupassa jossa useimmiten tulee käytyä.

   Parhaita leikkokukkatarjouksia on esim. Stockmannin Hullujen päivien taikka Wiklundin 3 + 1- päivien jälkeen, kun kauppoihin jää yleensä aika satsit jo valmiiksi halpoja kukkia, jotka alennetaan tietysti niiden päivien jälkeen vielä halvemmaksi. ;)

   Poista
 3. Leikkokukat on ihania, ja aika helppo keino piristää kotia ja omaa päivää! Teillä on kyllä niin kaunis koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niiden avulla todelle helppoa! :) Kiitos myös sinulle. Sormet oikein syyhyävät jo päästä sisustamaan uutta kotia.

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)