torstai 7. maaliskuuta 2013

1/3

H - Muuton ensimmäinen vaihe suoritettu, nimittäin se oikea asunto on vihdoinkin löytynyt! Olipa tuskastuttava, ja pitkä prosessi, sillä "epäsäännölliset" tulomme eivät olleet mikään myyntivaltti vuokralaisten valinnassa. Hitto vieköön, ellei rehdin miehen sana nykyään riitä, niin antaapa olla. Huomenna aion hyökätä heti herättyäni vaiheeseen 2, eli hoidan kaikki mahdolliset paperiasiat ja vuokrasopimukset ym. 

Muuttaminen on tavallaan aina ihan huippua, mutta samalla se maistuu kohtalaisen samalta, kuin päivän turvakengässä muhinnut sukka. Toisaalta, joutuu sitä ihminen kamalempiakin asioita kokemaan, kuten esimerkiksi Hullut päivät. Kaipa se primitiivinen osa minua haluaisi olla mukana vain, ja ainoastaan vaiheessa 3, joka sisältää pelkästään voiman käyttöä. Siksi onkin mukavaa, että pääsen lämmittelemään bloggaajakollegamme Tirlittanin muutossa kantoapuna.

Alarikin ensi kosketus saunomiseen. Seuraavalla kerralla se on jopa lämmitetty. :)
Niin, siitä kämpästä. Kyseessä on siis rivarikaksio reilut 10 kilometriä metsään Turun keskustasta, joten syrjäseudulle lähdetään. Pieni, rauhallinen rivitaloalue peltojen ja metsien keskellä, joka on täydellinen välietappi suuressa suunnitelmassani. Nimittäin olen asettanut tavoitteen, että tämä olisi viimeinen vuokra-asunto, jossa tulemme asumaan. Ja aikarajakin on olemassa, nimittäin tarvitseehan Alarik jossain vaiheessa oman huoneen. ;)

Huonoja puoliakin löytyy, kuten se etäisyys, joka on enemmänkin A:lle haitaksi. Turun sisäiset bussit kuitenkin kulkevat mukavan usein asuinalueen vierestä. Koulumatka A:lla tulee joka tapauksessa olemaan harmittavan pitkä. Entäs ne hyvät puolet, arvoisat lukijat, niitä on paljon! Esimerkiksi: Oma piha missä myllertää, leikatun ruohon tuoksu, pieni viljelmä kesän yrttejä laatikoissa. Grillailua ja oleskelua pienellä terassilla, ja tietysti saunomista. 

Näillä mennään, nyt alan piirtämään pohjapiirrustusta mittojen mukaan, että voidaan alkaa suunnitella huonekalujen paikkaa. Hyviä unia!

6 kommenttia:

 1. Jeeeeee! Onnea, vihdoin tärppäsi teilläkin!

  VastaaPoista
 2. Onnea asunnosta !

  Tossa kun kirjoitit A:n koulumatkasta, olin ensin vähän että täh, ai Alarikin.. eihän se nyt vielä?! Joo-o :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Aivan ymmärrettävä sekaannus!

   Poista
 3. Me Muutettiin kans tampereen keskustasta,rivitaloon sivummalle. Ja aluksi mietitytti puolen tunnin bussimatka keskustaan. Mutta hetkeekään ei olla kaduttu. Kyllä se oma piha ja rauhallinen alue on ollu niin helppo ja ja ihana lapsen kanssa!

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)