torstai 5. joulukuuta 2013

Operaatio Himmeli

A - Vihdoin olen saanut aikaiseksi aloittaa monena vuonna haikailemani projektin, himmelin teon. Ensimmäinen proto valmistui äitini luota löytämistäni ei-mitenkään-erikoisista valkopunaisista muovipilleistä tänä iltana, kun tunsin oloni ensimmäisen kerran päiviin sellaiseksi, että jotain pientä voisi vaikka puuhastellakin. Pöydän ääressä näpertely sujui toipilaaltakin.

Perusohjeen löysin paristakin eri paikkaa netistä, tosin Kotivinkin sivuilla ollut ohje oli mielestäni huomattavasti selkeämpi, kuin Yhteishyvän sivuilta löytynyt.

Eka kuva on äitini luota, jossa olimme Alarikin kanssa tänään yhdessä päivähoidossa. Kiitos äippäselle parantavista valkosipuliperunoista ja maukkaasta lihamurekkeesta. Muista kuvista näkyykin keittiömme uutta ilmettä, jota kerkesin laitella kuntoon juuri ennen kipeytymistäni. (Hiukan on vielä keskeneräistä!)Eksyin googlaillessani himmeleitä Teippitarhan sivuille, josta löytyi paperipillejä makeilla kuoseilla. Tuli oikein valinnan vaikeus, kun aloin pähkäillä minkälaisen himmelin sitä oikein haluaisinkaan.

Jostain syystä tämä syksy ja talvi on ollut mielessäni kovin mustavalkoinen (ottakaa tämä lähinnä kuvainnoillisesti!), ja sille linjalle olin päättänyt himmelinikin kanssa lähteä. Alunperin ajatukseni oli tehdä se-oikea-versio mustista muovipilleistä, kunnes löysin Teippitarhan ihmemaailmasta jotain paljon parempaa. 


Arvaattekos mihin näistä päädyin? ;)

14 kommenttia:

 1. Toi paksu musta-valkoraitainen ois makee mut veikkaan että teille tulis tommonen koivu-kuosia jäljittelevä? (Vai onks se seepra? :D ) Vasen alanurkka siis.
  Heidi

  VastaaPoista
 2. Mä oisin veikannu samoja kuin ano. :)

  VastaaPoista
 3. Koivukuosia mäkin heti mietin :)
  -Koo

  VastaaPoista
 4. Väärin! ;) Muita veikkauksia? (ainakin pari koulukaveria tietää, mikä on mun tämänhetkinen se-juttu!)

  -A

  VastaaPoista
 5. Mustat pillit valkoisilla palloilla!!

  VastaaPoista
 6. Se olis ehkä nuo raidalliset tai sitten tuo missä on vähän isompia palloja :)

  VastaaPoista
 7. Sanoisin että kaikista keskimmäiset, tai sitten ylärivin keskimmäiset (:

  VastaaPoista
 8. Tuo teippitarha on kyllä loistava nettikauppa! Ite tilasin sieltä kesällä muutaman rullan washiteippiä ja nyt haaveilen jouluisesta sellaisesta.. Ehkä nopeammin saan ne vaikka askarteluliikkeestä :) mulla tuli jo tän postauksen alussa mieleen noi samaiset paperipillit ja oli hauska huomata että säkin oot ne löytänyt :)

  VastaaPoista
 9. Hihii, ei vieläkään kukaan arvannut oikein, mutta kaipa jo paljastan oikean vastauksen. Elikkä noita siksak-kuviollisia mustavalkoisia tilasin. Monet muutkin olisivat kyllä olleet kivoja, mutta nuo sykähdyttivät eniten. <3

  VastaaPoista
 10. olin just kirjoittamassa et yläkulmasta siksakit, mut huomasinkin sit sun vastauksen, aika selkee ;) T. Lallu

  VastaaPoista
 11. Olisin vastannut ylävasen tai yläoikea. Ihania! Jään innolla odottamaan jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillit tuli tänään! Joten jatkoa luvassa tässä jossain vaiheessa. ;)

   Poista
 12. Voi! Mä oon aina halunnut osata tehdä himmelin! Pitäisköhän itekin kokeilla, jos saisi jouluun mennessä tehtyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävänkin helppoa! Kannattaa kokeilla. ;)

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)