maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vaippameren valtias

A - Liberokerhosta tulleessa sähköpostissa, Alarikin ollessa n. puoli vuotias, pyydettiin keräämään pieni kaveriporukka, jossa on suunnilleen samanikäisiä vauvoja. Vauvoillemme lähetettiin testiin pieni määrä Liberon UP & GO-housuvaippoja, joista piti kokeilun jälkeen täyttää arviointilomake. Samalla osallistuimme kilpailuun.

Pitää varmaan pistää lotto vetämään, kun on tuuria ilmassa!

Aikaa kului, enkä edes muistanut koko arvontaa enää. Niin käy yleensä, kun kaikenmaailman kisoihin riipustaa nimeään ja yhteystietojaan vähän väliä. ;)

Viime viikolla sain sähköpostia, jossa kerrottiin, että perhekerhomme on voittanut kilpailussa ja kyseltiin yhteystietojamme ja vauvojen vaippakokoa. Ajattelin, että sieltä tulee joku kokeilupaketin kokoinen satsi vaippoja kaikille ja kirjoitin kaikkien vauvojen vaippakooksi nelosen. (En enää siis muistanut kilpailun "kolme kuukauden vaipat"-osuutta.) 

Ihmetys oli suuri, kun tuleva kälyni K soitti hakeneensa postista 3 isoa pahvilaatikkoa vaippoja! Ystäväni S haki myös vaippasatsinsa ja minuakin oli postissa odottamassa ne laatikot.

Iloinen vaippameren valtias oppi eilen istumaan ilman tukea. Tämähän on tietysti aivan upeaa, mutta ainoa ongelma tässä on, että kenenkään meidän pojille ei tuo neloskoko riitä, enää kovinkaan kauaa. :D Varsinkin kun kestovaippojakin käytetään rinnalla.

Asia kuitenkin varmasti jokaisen kohdalla ratkeaa mukavasti. Itse ajattelin antaa ainakin pari pakettia vauvalahjojen mukana, ja kysellä jos joku tuttu (,jonka vauvalle vielä neloset menevät pidempään) haluaisi vaikka vaihtaa näitä vitoskokoisiin taikka johonkin muuhun vauvakamaan. :)

P.S. EloA Hetkessä - Facebook-sivulla on käynnissä arvonta!  Dart Vader ja poika-kirjan kuvasta tykänneiden  kesken arvotaan yksi (1) sellainen sunnuntaina 17.3.13 klo 21:00 . Onnea osallistujille kisaan! :)

8 kommenttia:

 1. Meillä on myös iso vaippameri kotona. Se johtuu tosin siitä että Citymarketissa oli vaipat -40%, niin päätin hamstrata niitä oikein kunnolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cittarissa on aina välillä mukavia tarjouksia vaipoista. Nytkin vissiin Liberot olis Mammuttimarkkinatarjouksessa, mutta eipähän tarvita. ;D

   Poista
 2. Heii! Joillaki vauvoilla ne koot saattaa mennä niin että kerkeää käyttää vielä 5 koon vaippoja ja sitte palaa vielä käyttämään 4sia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, vartalon malli varmaan muuttuu jotenkin hoikemmaksi sitten uudestaan ehkä. Noh, Alarikille nuo toimoivat nyt lähes kymmenen kiloisena ihan hyvin eivätkö falskaa. Toivottavasti menisivätkin vielä jonkun aikaa.

   Poista
 3. Minun blogissa on kiva arvonta käynnissä:
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/03/nyt-starttaa-jalleen-uusi-arvonta.html

  Tervetuloa vaikka vain poikkeamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ihan kerennyt osallistua, kun tänään vasta poikkesin. :D

   Mutta täytyy poiketa paremmin ajan kanssa tässä. :)

   Poista
 4. Eikä miten ihana Alarik on tuossa kuvassa! Olin kiukkuinen kuin ahteriin ammuttu kontio vielä hetki sitten, mutta jo hymyilyttää. :)
  Mutta mahtava tuuri teillä, ei voi muuta sanoa. Kelpaisi tännekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tulin kyllä jo kuvanottotilanteessa niin iloiseksi, kun pienellä oli vaan niin hauskaa uusien erilaisten lelujensa kanssa. Kyllä nuo pienet on vaan niin ihania. <3

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)