perjantai 20. syyskuuta 2013

Etätyöpäivä


A - Tänään 20.9 on kansallinen etätyöpäivä. Huomasin sen tosin tänään vasta lukiessani muutama päivä sitten löytämääni raikkaan ja inspiroivan tuntuista blogia Avec Sofié.

Olisin viettänyt etätyöpäivää kyllä ilmankin kansallista päivää, sillä olen matkalla Habitare-messuille, enkä kouluun. Alan messut ja tapahtumat ovat mielestäni tärkeitä, ja pyrinkin mahdollisuuksieni mukaan niihin lähtemään. H ei ole yhtä innokas, vaikka kyllä sietäisi hänenkin. ;) 

Alun perin meidän piti lähteä opiskeluryhmämme kanssa porukalla, mutta kävikin niin ettei moni päässytkään lähtemään ja reissu kuivui kokoon. Vähän aikaa ihmeteltyäni, tilasin Onnibussilta edullisen linja-automatkan Helsinkiin ja tässä sitä nyt istutaan matkalla inspiroitumaan. :)

Ensialkuun synkistelin yksin messuille lähtöä hetken verran. Sitten tajusin kuinka paljon enemmän voin saada niistä irti yksinäni kiertäessä. 

Ne ovat todella suuret messut, joilla on paljon minua kiinnostavia pisteitä. Voin itse määrätä tahdin, jolla niitä kierrän. Ehkä tämä olikin se paras ratkaisu. ;)

Messuilun jälkeen jään pääkaupunkiin siskoni luokse. Luvassa on hyvää ruokaa, viiniä ja maailmanparannusta. <3

5 kommenttia:

 1. Me käytiin viime vuonna messuilla ja tykättiin! Tänä vuonna ne tuli vähän yllättäen eikä saatu sopimaan aikatauluihin :( Nauti messuista ja illasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan parhaat alan messut noi! Koin mieletöntä inspiraatiovirtaa. :D

   Eli ehdottomasti nautin, ja iltakin alkanut ihan huipusti. Ihana sisko. <3

   Poista
 2. Oikea asenne! Miksi jäädä kotia nyhjöttämään vaan siksi että muut peruivat syystä taikka toisesta. Lisäksi saat extrana siskosi seuran. ;)

  VastaaPoista
 3. Niin totta! Suunnitelmissa tehdä päivästä iso kuvapostaus, koska kuviakin kertynyt jo satoja. ;D

  Tämmösiä päiviä tarvitaan. <3

  VastaaPoista
 4. Taidan ottaa möömöläisen viekkuun, ettei tartte yksin nukkua. ;)

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)