sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Päivän asumme

A - Monissa blogeissa on tapana esitellä päivän asuja. Tartuin ideaan ja esittelen meidän perheen tämän päivän asut.

Alarikin mummi (H:n äiti) tuli luoksemme kylään ja lähdemme tästä tuonne ihanaan lumisateiseen Turun keskustaan jouluostoksille. Tarkoituksena on myös mennä testaamaan kehuttu Fontanan sunnuntaibrunssi.




Tilannekuva H:sta. Harmaa villapaita on viime jouluna lahjaksi saatu, lapussa näyttää lukevan H&M. Farkut ovat siskon miehen entiset, Replay-merkkiset. Perintökello kädessä. 

Minulla äitini neulomat ihanat pitkät villasukat, me&i:n slim sweatjeansit, H&M:n harmaa poncho, alla H&M:n musta pitkähihainen imetyspaita. Korut H:n minulle tekemä sydänkaulakoru, käsikoru Nomination.


Pikku-A:lla kirpputorilta löydetyt Lindexin haalarit, me&i:n body, sukat Zarasta ja tähtihuivi Kapphallista.


Kierrätetyt vaatteet ja itsetehdyt jutut ovat ehkä se meidän perheelle ominainen asia tyylissä. Mikä on teidän/sinun oma juttusi?

Hauskaa päivää kaikille! :)

6 kommenttia:

  1. Hei, päätin kommentoida! Vaikutatte ihanan rauhalliselta perheeltä. Vaikutatte siltä, että teillä on kaikki hyvin. Teidän elämää on mukava seurata ja minulle ainakin tulee siitä hyvä mieli. Kiitos :)

    Poikannekin on valloittava! Kauniisti näkyy piirteitä teiltä molemmilta :)

    Tyylitkin näyttävät olevan aivan kohdillaan ;) Itsekin tykkään kierrätellä ja varsinkin nimenomaan vaatteita. Kirpparit sun muut ovat parasta :)

    Ihanan rauhaisaa sunnuntaita koko perheelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, että päätit kommentoida! Ette, lukijat, uskokaan miten hyvä mieli meille tulee, kun aina joskus päätätte muistaa meitä pienelläkin värssyllä kommenttilootaan. :)

      Ja tästä kommentista tuli kyllä allekirjoittaneelle erityisen hyvä mieli. <3

      Poista
  2. Ihana poncho sinulla päällä! :) lieneekö niitä vielä H&M:ssa myynnissä vai onko jo aiemmin ostettu..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin ihana! Se on yksi niistä vuosia sitten jonnekkin vaatehuoneen perukoille unohtuneista asioista, joka oli aivan mahtava löytää uudestaan, ja huomata sen olevankin oikea aarre. :) Oli meinaan huippukätevä apuväline ravintolassa imetykseen. Pikku-A oli kätevästi kokonaan ponchon alla ruokailunsa ajan. ;)

      Poista
  3. Hei,
    en yleensä kommentoi blogeja, mutta nyt oli pakko! Luin kaikki tekstit kerrallansa, koska en kyennyt yksinkertaisesti lopettamaan! Rakastuin teihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Kun ekan kerran luin kommenttisi, tuli oikeasti tippa linssiin. Hormonit kyseessä taikka ei, aivan ihanaa, että päätit kommentoida, vaikka et sitä yleensä tee. <3

      Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)