tiistai 18. syyskuuta 2012

Juhlasuunnittelua

A - Tykkään asioiden järjestelemisestä, listoista ja siitä, että kaukosäätimille on oma paikkansa. Olen kuulemma ollut tällainen ihan pienestä pitäen. Pikkukoululaisen kynät ja kumit olivat tarkoin harkituissa paikoissa työpöydällä ja kalenterissa luki jo silloin kaikki tärkeät menot.


H keksi tämän idean, mies minun makuuni. ;)
Alarik sai tulevalta kummitädiltään
aivan ihanan retrohaalarin!

Ensi viikonloppuna on pikkumurun ristiäiset, vihdoinkin! Niiden suunnittelu, kun on aloitettu jo ennen hänen syntymäänsä. Monia asioita on silti saanut pähkäillä aivan viime hetkiin asti. Tietokoneen työpöytä on täynnä listoja.


Joku kissoista on käynyt maistamassa
hääsuunnitteluvihkon kuminauhaa.  :D
Työn alla kasteliina.


Toinen paljon suunnittelua ja listoja vaativa asia on myös saapunut elämääni, häät! 2014 vuonna olevien koulukiireideni (opinnäytetyö, työharjoittelut ja valmistuminen), päätimme sittenkin aikaistaa tuota iloista juhlaa vuodella aikaisemmaksi. Eli näillä näkymin jo ensi vuonna, alkusyksystä, minusta tulee Rouva. 

7 kommenttia:

 1. Voi onnea kovasti tulevista häistä :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onnea!

  Toivottelee kesän 2013 morsian :)

  VastaaPoista
 3. http://suloistasotkua.blogspot.fi/2012/09/tunnustan.html

  tunnustusta siulle :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti teijän poika perii järjestelmällisyytesi. Itsessä sellaista hienoutta ei ole (eikä vissiin ole tullakseenkaan.) Jännää huomata miten toiset panostavat ristiäisiin jo noin ajoissa. Minuu ehkä siksi hiukan hävettää myöntää että meidän suunnitelmat juhliin sujahtivat parissa päivässä.. Hehehh. Kyllä noista silti ihan loisto kemut tuli . :)

  Pitääkin käydä tänään kirjastossa lukeens SE vauva lehti! :)

  Onnea tulevalle rouvalle nopeammasta rouvuudesta. Itse pysyn varmaan ikuisena neiti-ihmisenä.. Ens karkausvuonna uusi yritys. :D (en oo saanut hamekankaita viimevuodeltakaan vielä)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset etukäteisonnitteluista kaikille. :)

  Tänään vielä viimeiset valmistelut huomista varten. Lähinnä vaatteiden silitystä, servettien taittelua ja tuon kasteliinan loppuun virkkaus olisivat vielä edessä. Onneksi ihanat lähipiirin naiset ovat hoitaneet leipomispuolen innokkaasti. Itse en siinä niin loista. ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea vielä täältäkin vauva arjen keskeltä. Tyttö nyt kuutisen viikkoa <3

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)