torstai 7. marraskuuta 2013

Lukijakysely

A - Huomenta! Viritinpä näin paremman aamun kunniaksi tuohon sivupalkkiin pienen lukijakyselyn. -------->

Kuva: http://www.wallsave.com
Sen päämääränä on selvittää minkä verran meillä on aktiivisia lukijoita ja mitä kautta te tänne itsenne löydätte. Vastausaikaa on 30.11.13 klo 22:00 asti. Vastailkaahan ahkerasti! :)

23 kommenttia:

 1. En muista mistä aikoinaan löysin blogin mutta kauan sitä olen seurannut! :) Bloggerin listan kautta seurailen ja toivoisin lisää postauksia Alarikista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet ollut mukanamme jo pitkään. :) Blogger on varmasti hyvä väline seurailuun, vaikka itse en sitä ikinä olekaan oppinut siinä mielessä käyttämään. :D Itselleni helpointa seurata lukemiani blogeja on tuo oma listani tuossa meidän blogin vasemmassa laidassa. :)

   Toiveesi on kuultu! Pitkästä aikaa tuossa flunssapostauksessa päätin näyttää vähän pikkuherran kasvojakin. :)

   Poista
  2. Ai niin, ja piti vielä mainita, että otat tosi makeita kuvia! Kävin vähän vastavierailemassa omassa blogissasi. ;)

   Poista
 2. Minä löysin tieni tänne vuosi sitten kesällä kun aloin odottamaan esikoistani. Vielä ei ollut Alarik silloin maailmassa. Ja edelleen seurailen mielenkiinnolla, pidän tyylistänne vaikka se eroaa täysin omastani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun tykkäät! Pitkään olet sinäkin jo mukana ollut. :)

   Poista
 3. Blogger-lukijana seuraan, lukijana H:n odotusblogista saakka :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon seurannu tätä blogia jo ihan sieltä 9kk miehen silmin :) ja mun oli ihan pakko jatkaa tänkii blogin lukemista :) aina tulee luettua ku uutta postausta tulee :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin seuraillut touhujanne jo ennen pienen Alarikin syntymää, silloin kun oli vielä 9kk miehen silmin blogi =) Bloglovinin kautta teidän tulevia postauksia seurailen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, että teitä kauna seuranneita on monia. Tehän tunnettekin meidät jo aika hyvin! :D

   Poista
 6. Muistaakseni löysin 9 kuukautta miehen silmin -blogin jonkun toisen bloggaajan listasta ja kiinnostuin ja luin kaikki postaukset ja aloin seuraamaan teitä. Teillä on loistava hyvä blogi, mielenkiintoinen!

  t. 17- vuotias tyttö

  VastaaPoista
 7. Mulla oli sama, että löytyi 9 kk miehen silmin jonkun toisen bloggaajan listasta ja kävin katsomassa. Itse en ole ikinä ollut niitä ihmisiä, jotka tykkäävät vauvoista maailman eniten, joten on hassua että luen tätä. Mutta kun te kirjoitatte niin kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyrimme nykyisin kirjoittamaan paljon muitakin, kuin vauvajuttuja. Enempiähän tämä on mennytkin sellaiseksi lifestyle-tyyppiseksi blogiksi. Vaikka onhan Alarik suuri osa elämäämme ja toki hänestä tulee siksi paljon kirjoiteltua. Mukavaa, että olet viihtynyt seurassamme! :)

   Poista
 8. H:n blogia tuli seurattua alusta asti ja koukkuun jäin näköjään kun vieläkin teitä seuraan! :)

  VastaaPoista
 9. 9kk miehen silmin luin kanssa. Ei voinut lopettaa lukemista siihen :)

  VastaaPoista
 10. Aloitin tuolta 9kk miehen silmin, jonka löysin jonkun muun bloggaajan listalta. Siitä se ajatus sitten lähti... :D tai ajatus, pikemminkin tapa :)

  VastaaPoista
 11. Samoin kuin edellinen, löysin jonkun muun bloginpitäjän listalta H:n blogin, jota aloin seuraamaan. A:n odotus oli tuolloin jo aivan loppumetreillä (kuin myös oma odotukseni), ja heti jäin blogiin koukkuun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että sinäkin olet pysynyt mukana matkassa jo pitkään! :)

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)