perjantai 1. marraskuuta 2013

Fridayfeeeeling

A - Tänään oli ensimmäinen oikein hyvä aamu, sitten hyvin aikaisten aamujeni alkamisen. Kaksi viikkoa olen nyt saanut raahauduttua ylös puoli kuuden ja kuuden välillä, ja näköjään rytmi alkaa pikkuhiljaa muodostua.

H on ollut äärimmäisen kärsivällinen aamuäreän vaimonsa kanssa. Siitä ei voi muuta kuin olla kiitollinen. <3
Koita jaksaa, muru. Kyllä tää kohta helppaa!

Alarik oli myös tänä aamuna sitä mieltä, että viikonloppu on jo nyt ja liimautui kylkeeni kiinni tiukasti kuin mikäkin iilimato. Hän herää oikeastaan joka aamu jo pari minuuttia ennen kellon soittoa, mutta on kuitenkin niin pökkyräinen, ettei oikein vielä jaksa leikkiäkään. Meille on siis muodostunut tavaksi, että hän saa katsella sohvalla viltin alla lempparielokuvaansa Nalle Puhia sen aikaa, että äitini tulee meille. Meidän on näin nopeampi ja helpompi valmistautua töihin/kouluun lähtöömme.

1. Kaunis auringonlasku Laitilassa 2. Puistotreffit 3. Vaihdettiin järjestystä eka kertaa olkkarissa. H:n tekemä tv-taso valitettavasti myydään, koska sitä ei saa kiinnitettyä kuin yhdelle seinälle asunnossamme ja säilytystilaa meillä ei ole. :/ Ilmoittele, jos on kiinnostusta! 4. Näin kauniin rakkaudentunnustuksen sain hassulta mieheltäni viime lauantaina kavereiden synttäripippaloissa. :D
 Viikonloppuna on tarkoitus siivoilla (arkena ei ehdi), nähdä sukulaisia ja ystäviä (arkena ei ehdi), rentoutua ja syödä pitkän kaavan mukaan (arvaatte varmaan mitä voisin tähän kirjoittaa..). Viikonvaihteita arvostaa kyllä 
nykyisin huimasti enempi, kuin kotiäitiaikoina. Toki toihan silloinkin helpotusta arkeen se, että oli toinenkin aikuinen kotosalla.

Miten lukijamme viettävät viikonloppujaan? Onko kovastikin eroa arkeen vaiko ei?


Oikein hyvää viikonloppua teistä jokaiselle! <3

4 kommenttia:

 1. TÄmä viikonloppu kuluu hieman rauhallisemmissa merkeissä kuin monta viime viikonloppua. Tänään on tiedossa herkullista thaimaalaista ruokaa ystävien kesken, ja oikeastaan huomenna on hyvin samankaltainen ohjelma tiedossa espanjalaisten tapaksien muodossa. :D Mutta ei juhlimista, toisin kuin viime aikoina.. PUUH! Sitä alkaa tulla vanhaksi. :P Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli H:n siskon luona eilen jenkkilä-ilta. Itsetehtyjä hamppareita jne. Nam! Juhliminenkin on ihan kivaa, harvoin kun käy. :D

   Poista
 2. Kolmivuorotyöläisenä, yksivuotiaan tytön äitinä ja ihanan aviomiehen vaimona kitkuttelen töissä milloin illalla tai yölläkin. Joskus kerran kuukaudessa ehkä sattuu yksi kokonainen viikonloppu vapaa. En tykkää yhtään! Jokainen työpäivä on taistelua ikävän kanssa, jota koen pientä perhettäni kohtaan. Voi kun sitä yhteistä aikaa olisi joskus enemmän. Välillä tulen illalla kotiin puoli kymmenen, kun tyttö on jo nukkumassa ja lähden töihin kuuden jälkeen aamulla, kun hän vielä nukkuu... Ole onnellinen, kun sinulla on säännöllinen työ/opiskeluaika! Kaikilla ei ole noinkaan ihana tilanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotyö ei ole minunkaan juttuni. Monen vuoden kokemus siitä takataskussa, enkä kyllä enää siihen lähtisi. Tsemppiä sinulle jaksamiseen ja ikävän kestämiseen! :)

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)