perjantai 18. lokakuuta 2013

15 instaa

A -  Osa teistä on ehkä jo huomannutkin, että olen viimein löytänyt tieni Instagramin ihmeelliseen maailmaan. Nyt jokusen viikon sitä käytettyäni ihmettelen suuresti, miksen aiemmin sinne ole eksynyt.

Sehän on kuin mekka minunlaiselleni  (valitettavan) some-addiktoituneelle kuvailijalle, joka ei kuitenkaan viitsi täyttää Facebook-seinäänsä jokapäiväisillä kuvilla kaikesta ihmeellisestä.

Samsung Ativ S-älypuhelimeenihan ei tuota varsinaista Instagramia saakaan ladattua (koska Windows), mutta yllättävän toimiva on myös korvaava versio 6tag.

 1. Bussipysäkki harmaana aamuna. Kaiverrettu sydän puussa piristi. :) 2. Laitettiin takapiha syyskuosiin. Häiden tienvarsikylttikin pääsi sinne. 3. Syksy tuli ja neulomisinto sen mukana. Opettelin ensi kertaa palmikkoneuleen. <3


4. Uudet nätit viinilasit löytyvät Wiklundin Outletista. 5. Ostin ihanan värisiä paksuja sukkahousuja, myös kello on uudehko. Ja toki huonolaatuisessa kuvassa näkyy myös muotoilijatuttavallamme teetetty vihkisormus. 6. Koulumatkalla.


 7. Murulla oli synttärit ja sen kunniaksi järjestin pienen kivan lautapeli-illan. 8. Lähdössä Hellurei:hin, eli heinäkuisten 2012-ryhmämme äitien pippaloiltaan, joka järjestettiin Turussa. Mukana oli 20 naista ympäri Suomea! 9. Rakastuin Starbucksiin. Siellä piti käydä häämatkan jokaisena päivänä. :D Miksei täällä voi olla sellaista?!
 10. Löysimme kivan keskieurooppalaistyylisen kapean ravintolakadun, jonka ruokapaikkoja tuli testattua useampaankin otteeseen. 11. Tästä kuvasta saattaa ehkä arvata missä olimme. ;) 12. Viimeisenä iltana olimme syömässä keskiaikaisessa ravintolassa, jossa ei ollut haarukoita. ;D
13. Alarikista on ollut kivaa, että äidin syysloma on heti häämatkan jälkeen. On päässyt moniin kivoihin paikkoihin. 14. Mutta oli kyllä iso ikävä, ja vaikka reissu oli mahtava, niin oli kyllä aivan ihanaa palata kotiin pikkuisen luo. <3 15. Lehtikasat on in! ;)Siinäpä tuli kuulumisiakin mukavasti kerrottua samalla. 
Instagramista löydät minut nimellä aaneloahetkessa. Tervetuloa seuraamaan!

4 kommenttia:

 1. Jee instailua! Meitsi tykkäisi ihan varmasti tuosta myös mutta (ainakin luulin) ettei vanhalle Lumialle ole hyvää ohjelmaa. --- Jep, koetin tuota sun mainitsemaa softaa ja eihän sitäkään saa tälle 610:lle. :,,< Ei ikinä onnaa.

  Teidän kahdenkeskeinen lempimisloma taisi mennä mukavasti hymystäsi päätellen. ;) Ja hyvää uutta ikää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hönttiä ettei tuota saa sun lumialle. :/ Ihan varmana meinaan tykkäisit instailusta!

   Häämatka oli kyllä ihana. Ihan eri tavalla jaksaa taas arjessa pakertaa. :)

   Poista
 2. Ai rakkaus tuota kaupunkia ♡ siellä olen mieheni tavannut, siellä oltiin häämatkalla ja sinne haluan aina uudestaan! Toivottavasti teillä oli ihana ja voimaannutta reissu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä ihanat muistot Budapestista! :) Lähtisin kyllä itsekin milloin vain uudestaan! <3

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)