tiistai 29. tammikuuta 2013

Hääkarvoitus

H - Pitkän pohdinnan jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että parasta naimisiin menossa, on vaimon saaminen. Siihen on kuitenkin vielä pitkä aika (vajaa 7 kuukautta), joten eipä kiirehditä asioiden edelle. 

Olen vihdoinkin saavuttanut sen innostumisen tason, jota vaaditaan häiden suunnitteluun. Hitsauspoltin vaihtuu yllättävän huomaamatta lyijykynään ja luonnosvihkoon, sillä A on antanut minulle kolme tehtävää, jotka otin innolla vastaan. Kunniakaaren, kakkutelineen ja opaskylttien teon. Suunnitelmat ovat vielä esiasteella, joten kertoilen niistä projekteista tarkemmin myöhemmin.

Hääpaikka on upea, kuten A jo teille mainitsikin. Minun toiveeni, ja vaatimukseni häistä voisi kiteyttää sanoihin maanläheinen, ja vanhanaikainen. A:n kanssa on ollut helppoa suunnitella häitä, sillä ehdotukseni ovat melkein järjestään saaneet hyväksynnän. Aina on tietenkin poikkeuksia, joten valtaistuin ja juomasarvi saavat jäädä kotiin. 

Mitä tulee minuun itseeni, niin kaikki on aika pitkälti valmista. Puku on sovitusta vaille valittuna, kyseessä on upea hiekanvärinen bonjour. Tämä pitkätukka ei tee elettäkään karsiakseen hiuksia, joten niiden varalle on suunniteltu oikein kampaus. (Tsekatkaa bloggerin profilikuvani, jotain sen tyyppistä!) Tämän hetkinen murheeni onkin naamakarvoitus, sillä en osaa päättää mitä teen sen suhteen. Te hyvät lukijat pääsettekin naureskelemaan menneiden vuosieni karvalookkejani, ja antamaan niistä omat mielipiteenne. :D

Vas. Sänki. Kyseinen karvamäärä alkaa olemaan se minimimäärä. Nimittäin juuri sheivattuna näytän 16-vuotiaalta juipilta, jolla on ikäisekseen kohtuu suuret silmäpussit.

Oik. Pari viikkoa sitten jätetty Ridge Forrester. Tämä on yksi kestosuosikeistani. Helppo antaa vaan olla, ja silloin tällöin lyhentää viiden millin tienoille. Siistitty 3-5 mm sänki höylätyllä leuanalustalla on tällä hetkellä ykkösvaihtoehtoni häihin. 

Vas. Pulisongit! Ehkä aliarvostetuin naamakarvamalli tänä päivänä. Itse tykkään ihan kamalasti, vaikka eräs kaverini sanoi minun muistuttavan oravaa. En ymmärrä asianyhteyttä.

Oik. Täysparta alkaa olemaan ehkä liian karvainen vaihtoehto puvun kanssa, saas nähdä. A tykkää lyhyestä täysparrasta. :)

Vas. Suunympäryskarvasetti. Väitän, että tämä yhdistelmä sopi minulle nuorempana paremmin!

Oik. Lemmy! Kaikkea sitä tapahtuu, kun kuuntelee Motörheadia. 

Vas. Noniin, nyt päästiin asiaan! Viikinkiparta on yksi kaikkien aikojen suosikeistani, mutta se vaatii panostusta. A:n mukaan näytin pitkäpartaisena 38-vuotiaalta, joka oli siihen aikaan reilu 12 vuotta yläkanttiin. 

Oik. Karvakasa oli loppujenlopuksi 25cm pitkä, kun päätin siitä luopua. Tässä kuvassa se on vuodenajasta päätellen vielä 5 senttiä kasvamatta. Pitkä parta on suljettu vaihtoehto häihin, mutta tahdoin ehdottomasti paljastaa teille koko karvaisen menneisyyteni. ;D

Vas. Paljasposkinen karvakasa oli hetken aikaa todella in, mutta en usko tuon tyylin palaavan lähiaikoina suosikkeihini.

Oik. Olen pitänyt viiksiä oikeastaan siitä asti, kun ne rupesivat minulle kasvamaan. Olen siinä asiassa hieman luonnonoikku, nimittäin minulle kasvoi parta ennen viiksiä. Tämän hetkinen tyylini onkin olla pitkästä aikaa ilman viiksia.

Näin, kohtuu partaisa päivitys. Ja kammottavan paljon lähikuvia naamastani, mutta tämän täytyi tapahtua. Antakaapa kuulua mielipiteitä, millainen parta sopii häihin? :)

47 kommenttia:

 1. Täältä saa Lemmy-malli pointsit!! :)
  Heidi (+Vilma)

  VastaaPoista
 2. Ridge Forrester!! Ehdottomasti paras niin arkeen kuin häihinkin! :) tuo tukka on kans tosi hyvä siinä kuvassa, tosin et varmaan oo laittamassa pipoa häihisi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Häät ja pipo, hmm.. Ehkä skottihame ja semmonen lätsä vois toimia. ;D

   Poista
 3. Mä menen tuolla Lemmyn viereisellä mallilla. Sopivan medium. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkein vannoin ääneen, että tulet tänne ylistämään Lemmyä! :D

   Poista
 4. Alimmasta kuvasta vasemmanpuoleinen on ehdottomasti siitein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pakko mainita sinulle, että kyseisessä kuvassa olen seilaamassa ihan aidon viikinkilaivan jäljennöksellä.

   Poista
 5. Ehdottomasti Ridge Forrester. Todella siisti ja komea! :)

  VastaaPoista
 6. Ridge Forrester saa minultakin äänen! Ei ainakaan mitään pitkää pehkoa! :D

  VastaaPoista
 7. Minunkin mielestä ehdottomasti Ridge Forrester!

  VastaaPoista
 8. Lemmy taikka Forrester! Ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 9. Hei Chewbacca... ;o)
  Mutta Ridge-look sopii kyllä häihin paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ihan varma, et äänestät Chewbaccaa.. ;D

   Poista
 10. Lemmy tai pulisongit. Niissä on luonnetta ja särmää. :P
  -Raisa

  VastaaPoista
 11. Paras parta oli minusta tuo ensimmäisen kuvasarjan kakkonen :)

  VastaaPoista
 12. Jätetty Ridge saa äänen täältäkin.

  VastaaPoista
 13. Ridge-lookki saa äänen myös täältä. ;) <3

  VastaaPoista
 14. Joko te kaikki kuulutte kauniiden ja rohkeiden suurimpaan faniryhmään, tai sitten dumpattu Ridge on vaa hävyttömän kova lookki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan, suurin osa. Kiitosta paljon mielipiteistänne! :)

   Poista
 15. Tuo Ridge Forresteriksi nimeämänne look on kyllä paras ja minä en edes omista televisiota! Piti siis hieman googlata mistä nimi on peräisin :D

  VastaaPoista
 16. Ridge on oikein hyvä. Ja voithan varata hääkampauksen lisäksi myös trimmauksen niin tulee viimeisen päälle hyvä. Toisaalta luulen että tyyliisi sopii paremmin luonnollisen näköinen kuin viivottimella vedetty malli.

  Joka tapauksessa kannatan sitä, että karva on riittävän lyhyt ettei tarvitse sitten hääkuvia katsellessa arpoa onko sulhasen kasvoilla hymy vai irvistys :D

  VastaaPoista
 17. Ihan mitä tahansa, kunhan ei viikinkipartaa. Voin muuten kuvitella A:n olleen hyvin paljon oikeilla jäljillä väittäessään, että se saattaa hieman vanhentaa. Lemmy olis aika cool, mutta olisko se vaikka 20 vuoden kuluttua yhtä cool kun katselisi kuvia? Jaa-a. Ridgellä ei ainakaan voi mennä metsään.

  Niin ja ei mulla viikinkipartaa vastaan muuten mitään ole, mutta ei se sovi häihin.

  VastaaPoista
 18. Ridge Forrester, kasvot näkyvät kuvissa ja sivistyneen hillitty lookki. :D

  VastaaPoista
 19. Kyllä täytyy häiden osalta liittyä Ridgen kannattajien joukkoon. Taikka sitten tuo suunympäryspartahässäkkä, mutta lyhyempänä kuin esimerkkikuvassa.
  VAIKKA ehdoton suosikkini oli Lemmy! Ihan mahtava! :D Mut ehkä tosiaan jos häihin haetaan siistimpää ja arvokkaampaa ja sitä vanhanaikaista meininkiä, niin se ei ole paras.
  Parta on pop, paitsi pitkä reuhoke, jossa roikkuu aamupuuron jämiä ja pakkasella räkätippoja. :p

  VastaaPoista
 20. Viikinkiparta ois aika rouhee, mutta kyllä se häihin paras taitaa olla hillitty ja hallittu Ridge Forrester.

  VastaaPoista
 21. Suunympärysparta tai Ritke Vorresteri! Lemmy ja tuo viikinkiki on ihan loistavia molemmat.

  Nimim. yhden pitkäpartaisen rouva :)

  VastaaPoista
 22. Häihin suunympäryskarvasetti, paljasposki karvakasa tai ritke. Muuten lähden kyllä tohon Lemmyyn, aika kuuma.

  Kivinen

  VastaaPoista
 23. suunympärysparta tai sitten tuo vika pipo kuva :))

  VastaaPoista
 24. Ridge, suunympärys tai tuo viimonen (: missä muuten toi viikinkilaivalla seilaus tapahtu? Mä oon nimittäin kans joskus soutanu semmosta vanhaa viikinkilaivaa, oli rankkaa!

  VastaaPoista
 25. Ridge, ehdottomasti.

  Nuo sideburnsit oli kyllä aika härskit :D Miehillä on pulareihin joku kummallinen suhde; omakin Mieheni yrittää aina (vaivihkaa) kasvattaa tuollaiset jyrsijät poskilleen.

  VastaaPoista
 26. Forresterin ridge...ehdottomasti...sopivasti "rahnua" :D

  VastaaPoista
 27. Kannatan Lemmy-partaa! Ainankin eroasi "normipäivästä" vaikka onkin Oikein siisti!:) Kivoja suunnitteluja teille (:

  VastaaPoista
 28. Ridge ehdottomasti! :)

  VastaaPoista
 29. En ota kantaa kysymykseen, mutta mietin vain, että löytyypä joku linkki hänellekin, joka keksii googlettaa sanan hääkarvoitus :D Kysy A:lta, mikä on hänen suosikkinsa - tai ehkä tiedät sen jo - ja mee sen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin tuota ihan samaa gooletusjuttua eilen! :D

   Ja tuossa ylempänähän oman mielipiteeni esitinkin, eli häihin se olisi kyllä tuo Ridge. Muuten tykkään ehkä asteen pidemmästä nalleparrasta. <3

   -A

   Poista
  2. :,D Voi oi oi. Tulis muuten hieno biisi varmasti myös aiheesta hääkarvoitus. Oikea kesärallatus. Kommeita ovat kaikki H. Mites se menikään. Niin. Keep calm and no panic, etköhän sinä vaimon saa karvoilla taikka ilman? (nyt sellanen kunnon virnistys hymiö tähän)

   Itse en ota kantaa karva-asiaan sen vertaa enempää (meen korkeintaan sheivaan omat kainaloni).

   Mikä on tämä sulku juttu i do not have the wisdom. Sori A ja H pääni on jumissa koska pitäisi siivota kun Kelmiäinen on ulkoilemassa. Mou!

   Poista
 30. Wau! Olen aina pysynyt vakaasti kannassani, ettei pitkätukkainen, parrakas mies voi näyttää hyvältä mutta kumosit tämän väitteen täysin. Ääni ehdottomasti ridgelle!
  A;lle onnittelut tuollaisesta komistuksesta! (:
  P.s. poika on muuten isänsä näköinen! Komea Alarik!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset, tiedän olevani onnekas. <3 Poika muistuttaa päivä päivältä enempi isäänsä! :)

   Poista
 31. Empä ole ennen uhrannut ajatuksia paljoa partamuodille! Ridge-malli näyttää parhaalta minun mielestä, vaikken parroista yleensä tykkääkään:)

  VastaaPoista
 32. Toi Ridge pipolla on kyllä niin kuuma :) Sun tukka ja parta look toimii kyllä, miksei Hunkseissa ole sinun näköisiä miehiä, jotka näyttää MIEHILTÄ!!

  VastaaPoista
 33. Moi, tää nyt ei liity tähän postaukseen yhtään, mut ku oon kattellu Alarikin vaatteita, IHANIA ♥!
  Haluisin vaan vinkata myös tosi ihanista lastenvaatteista ja on siellä pari aikuistenkin, ja todella kestäviä!
  http://www.kididea.fi/

  Käy A toki kurkkaamassa :-) Itse oon ainakin todella tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. ^^ Kuten varmasti olet huomannut, tykkään hirveästi lastenvaatteista. ;) Siksi tällaiset linkit ovatkin vähän vaarallisia minulle. Mutta täytyypäs käydä vilkaisemassa ->

   Poista
 34. mä tykkään eniten tosta missä oot alarikin kanssa :) sopivan miehekäs ja silti siistin näköinen.

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)