maanantai 8. lokakuuta 2012

Harrastukset osa 1


Lempparihousuja täytyy olla monen värisinä. ;)

A - Yksi harrastuksistamme Alarikin kanssa on ehdottomasti kirpputorit. Yhdessä kierrämme livekirppiksiä, ja aika usein imetyksen ohessa tulee surffailtua nettikirppiksillä. Mutta oli tyyli kumpi tahansa, yleensä mukaan tarttuu pikkumurulle uusi vaate taikka parikin. ;) Lastenvaatteet ovat kyllä laittoman ihania!Sinapinkeltainen on turkoosin ohella muodostunut yhdeksi Alarikin lempiväreistä. Turkulaiselta Pikku Siili-lastenkirppikseltä ollaan tehty makeita löytöjä, kuten tuo Metsolan froteehaalari, 5 e! Myös kirkkaanpunainen on nyt in! En tykkää jaotella värejä poikien ja tyttöjen väreihin, ja kyllä meiltä löytyykin pojan vaatekaapista lähes kaikkia värejä. Vauvanvaaleansininen on inhokkilistan kärjessä, enkä ole myöskään ostanut yhtään vaaleanpunaista taikka vaaleanlilaa vaatetta pikku-A:lle. Tummanlila ja pinkki ehkä voisivat pienissä määrissä mennäkkin. :)


Äidin oma hetki

Alarik on alusta asti nukkunut yöt oikein kiitettävästi. Hänen kanssaan on myös ollut helppo reissata, poika kun nukkuu autossa taikka vaunuissa pisimmät päiväunensa. Jossain vaiheessa pari viikkoa sitten alkoi tulla hieman ongelmia päiväunien kanssa. Kotona ei nukuttu enää kuin pieniä 10-20 minuutin pätkiä parisen kertaa päivässä, ja se vaikutti hieman myös yöunien huononemiseen. Silloin aloin metsästää parvekevaunuja. (Asumme kolmannessa kerroksessa, eikä ole hissiä, joten vaunuja ei saa tuotua joka kerta ylös.)

Facebookista oli taas kerran hyötyä, ja nopeasti sainkin viestiä hyväkuntoisista, mutta jo vanhemmista vaunuista, jotka sai hakea pois. Tänään olivat eka kertaa käytössä. Pikkumuru veteli masukivuista huolimatta mukavat 3,5 h päikkärit, ja äiti sai pitkästä aikaa rauhassa siivota ja juoda kupposen teetä. :)

Siellä se pikkuinen veteli sikeitä tyytyväisenä. :)
Muumitee <3
 -A

P.S. Lauantaina katsomaan hääpaikkaa! ;)

9 kommenttia:

 1. Heheh, "Alarikin lempiväreistä"... Jep jep, kuten Kasimir, joka halusi ruskean tutin ja tykkää myös noista samoista housuista. Tosin niistä taitaa tykätä oikeasti, kun pullerolle ei mahdu muut kuin tuollaiset leveän resorin omaavat housut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh juu, A on kyllä ihan kujalla Alarikin lempiväreistä!

   Poista
  2. No pöh. Tiiänpä! :D

   Poista
 2. Juuri noita samoja housuja meillä! Ihan parhaimmistoja, kirppikseltä löytyy vaikka mitä kivaa ja huokeasti. Mukavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas pienellä kirppiskierroksella, mutta ei löytynyt kuin yksi hauska L&B:n haalari ja jälkiruokakulhoja. :)

   Kivaa viikonloppua teille! :)

   Poista
 3. Samoja housuja löytyy meiltäkin ja kuuluvat kyllä meidänkin lempivaatteisiin! Pehmoset ja joustavat ja niitä löytyy vielä niin ihanissa väreissä :) Tuo haalari on myös tosi söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pehmoisuus ja joustavuus kyllä tekee sen että ovat aivan parhaita! Tekis mieli niitä vaan joka päivä laittaa päälle, mutta pakko se on muitakin kivoja vaatteita välillä laittaa. ;)

   Poista
 4. Samat lempihousut myös täällä ja löytyy useemmassa värissä meidän pikkutirpalta!

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)