torstai 25. lokakuuta 2012

Miehestä mittaa

3 kk neuvola

A - Täytyy kyllä heti alkuun todeta jo toistamiseen miten paljon tykkään meidän neuvolatädistä! Hän kuunteli tarkkaan selostukseni oireista, joita olen havainnut, ja totesi tyynesti, että kyllä meidän on parasta käyttää pikku-A lääkärissä. Olin odottanut sellaista: "Tuo kaikki on aivan normaalia"-litanjaa, joten tämä suhtautuminen oli erityisen mieltä ylentävää. Niinpä huomisaamuna varaan pikkuiselle lääkäriajan, jotta pääsemme lastenlääkärin kanssa mietiskelemään onko kyseessä refluksi, maitoallergia vaiko jokin muu.

Vielä tämä mikä-ikinä-onkin ei ole vaikuttanut pojan kasvuun liikaa. Hidastunut se hivenen on, painon puolelta, mutta tässä vaiheessa se saattaa kuulemma runsaamman liikkumisen vuoksi niin tehdäkin.

Mitat: (Suluissa 2 kk)

Paino: 6580 g (5970 g)
Pituus: 63,8 cm (60,6 cm)
Päänympärys: 40,5 cm (39,4 cm)

Alarikin suosikkileluksi on muodostunut enon antama pehmokoira "Gaa".
Sillä on aivan parhaan mallinen nenä, jota on mahtavaa imeskellä. :D

Rokotukset tuikattiin molempiin pikkureisiin ja itkuhan niistä tuli. Onneksi oli isi pitelemässä poikaa. Minua meinaan kyllä kieltämättä hiukan hirvitti se toimenpide. Kai sitä vaan on niin herkkä tuollaisille toimenpiteille, jotka saattavat omaa lasta sattua. Nimimerkillä olen myös meinannut kerran pyörtyä, kun entisen koirani silmää tutkittiin lääkärissä. :D

Terkkari kysäisi myös meidän vanhempien rokotustilannetta ja totesimme, että parempi meillekkin on pistää tetanukset kuntoon. Nyt olemme sitten koko perhe reikiä täynnä. 

Kolmelta tosiaan olimme neuvolassa ja nyt poika vaikuttaa jo hieman lämpimältä ja itkuiselta. Taidetaan laittaa pikkuiselle suppo peppuun ja mennä ajoissa nukkumaan. Itsellekkin kyllä uni maistuu, kun viime yö oli ehkä rikkonaisin meillä ikinä. 

Levollisia unia teillekkin kaikille!

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, jos on refluksia tai allergiaa! Toisaalta niistäkin selviää, kun on vaivalle nimi ja päästään kohdentamaan toimenpiteet.

    Hyvä, että vinkkasit tästä! En vielä ehtinyt lukea kuin uusimmat, mutta heti tykästyin =)

    Outi, se Nuutin äiti

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)