lauantai 25. elokuuta 2012

Kuunkierto

H - Alarik on tänään neljä viikkoa ja viisi päivää. Se on yhtä aikaa vähän, sekä paljon. Tuntuu, että hän olisi ollut elämässämme aina. Toisaalta taas muistan miten hän juuri äsken tuli maailmaan. Poika kasvaa ja kehittyy silmissä. Tällä viikolla hän selvästi alkanut ottamaan kunnolla katsekontaktia ja pari pientä hymyäkin on saatu. 

Keskiviikkona kävimme ensimmäisessä neuvolalääkärissä. Poika sai kehuja hienosta kasvusta, jäntevyydestä ja rauhallisuudesta. 

Pojan mitat 3 vko 6 vrk: (suluissa 2 vko mitat)
Pituus: 57 cm (55.8 cm)
Paino: 4930 g (4280 g)
Päänympärys: 38 cm (37 cm)

Pikkumuru on jo kova jumppaamaan.

Järjestimme olohuoneemme uusiksi, että saimme lisää tilaa lattialle makoilulle. Leikkimatto on suosikkipaikkani viettää pojan kanssa aikaa. 

Viikko on sujunut rauhallisesti, mutta pitää sisällään jälleen yhden pienen ihmeen. Rakas isosiskoni ja hänen miehensä saivat pienen poikavauvan. Eipä ole leikkiseurasta pulaa, kun on samanikäinen serkku.

Pikku-A ja pikku-E.
Huomenna on taas luvassa kantoreppuseikkailua sienimetsässä, jos vaikka tällä kertaa löytyisi jotain. Oikein mukavaa lauantai-ltaa, me mennään kylpemään. :)

10 kommenttia:

 1. Kylläpäs Alarik näyttää isolta pieneen E-poikaan verrattuna! Vaikka niin tuo oma (Alarikia 2 päivää vanhempi) poikakin varmaan näyttäis jo isolta vastasyntyneeseen verrattuna, mutta sitä on niin hankala nähdä kun joka päivä katselee eikä ole verrokkia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä aika möhkäle hän on serkkunsa rinnalla. Kuukaudessa tapahtuu paljon! :)

   Poista
 2. Teille olisi haaste :)
  http://valokuviaelavastaelamasta.blogspot.fi/2012/08/eka-haaste-ikina.html

  VastaaPoista
 3. voi mahoton miten paljon tein pojalla on hiuksia! :) lutusia poikasia molemmat :)

  VastaaPoista
 4. Mukava löytää taas yksi blogi jossa on miltei samanikäinen vauva kuin meillä :) Meillä tyttö syntyi 24.7. Ja todella mukava lukea isän perspektiivistä asioita :)

  Ja onnea siis!

  VastaaPoista
 5. Morjestaa! Ihan kin näkisi kamun pitkstä aikaa. No niinhän se periaatteessa onkin. Vihdoin ehdin hiukan istahtaa koneelle ja huomata onnekseni että teikä on perustanut uuden blogin. ;) Aivan mielettömiä kuvia. Lempparini on tällä hetkellä tuo edellisessä postauksessa oleva kuvakollaasi teistä kolmesta. <3

  Meilläkin tulee olemaan olkkarin uudelleen järjestys. Vähän pelottaa että tuo Ketukka lähtee kohta jo liikenteeseen.. Ei se nyt varmana vielä ole fyysisesti mahdollista mutta.. EI sitä tiedä. :D

  Nyt menenkin morjestaan (ja tsekkaileen) muidenkin kivojen blogeja koska en ole käynyt aikoihin missään.. :,,< Kaikkea kivaa ja hyviä seikkailuja!

  I'll be back! ->

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou! No samat on fiilikset, onhan tässä sua jo kaivattu! :D Onneksi se sun miehes vähän valisti, että olet matkoilla, niin ei tarvinnut ruveta huolestumaan. :)

   Kiitoksia kehuista, kuvia on hauska ottaa ja joskus niistä tulee hyviä. Täytyypi lähteä heti vastavierailulle blogiisi, kun on näköjään tullut taas päivitystä!

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)