tiistai 4. helmikuuta 2014

Ajanvietteitä, aikaansaannoksia ja ajanviejiä



































A -  Tässäpä pieni esittely joistakin viimeaikaisista koulutöistäni, sekä keskeneräisiä, että valmiita ja ihan vain jotain kokeilujakin. Neulomukset, samoin kuin paperipillihimmeli, ovat harrastepuolen toimintaa. Itseopiskellen pikkuhiljaa neulomisessa etenen, ja alkuvuoden aikana olen saanut tehtyä ensimmäiset onnistuneet parit villasukat ja lapaset! Toki jotain isompaa on tullut jo tehtyä äitini opastuksella; Alpakkaneuletakkinihan esiintyi Kalastajan vaimon blogissakin jo viime vuonna.

Tämä kevät tulee olemaan erittäin hektinen, koska yritän saada suoritettua kouluni loppuun melkein vuotta nopeammin, kuin osa ryhmäläisistäni. Toki tätä helpottavat joidenkin kurssien ja yhden työharjoittelun hyväksiluvut, mutta monta kurssia suorittelen itsenäisestikin normikurssien ohessa. Myös opinnäytetyön teko alkaa hiihtolomailun jälkeen ja siitä olen hyvin innoissani. Minulla on ihanat asiakkaat sille, mahtava yhteistyökumppaniyritys ja taitava ohjaava opettaja. Kaiken lisäksi tästä saattaa tulla jotain niin suurta, että nimeni voi olla hivenen tunnettukin (ainakin sisustusalan piireissä) tämän työn jälkeen. Huiii!

Ikävä on blogia ja teitä! Koitan silloin tällöin jotain käydä kirjoittelemassa, kunhan joku väli ja inspiraatio ilmestyy. Instagramia päivittelen lähes päivittäin! Sinne siis vaan, kun teille tulee ikävä. ;)


P.S. Alarikille kuuluu hyvää, vaikka pieni flunssa nyt kiusaakin. Äitini häntä edelleen päivisin hoitaa ollessamme koulussa/töissä. Hän on jo 1 v 7 kk ja lempparijuttuja ovat juokseminen, kiipeily, kirjojen "lukeminen", lelujen levittäminen joka puolelle, ulkoilu ja Nalle Puh-elokuvat.

Hän ei vielä puhu oikeita sanoja (tässä VOI olla syynä kireä kielijänne, joka hoidetaan tässä kuussa), vaan ikiomaa kieltään, eikä syö lusikalla vaan käsin, mutta juo nätisti itse tavallisesta mukista ja tekee asiansa hyvin usein pottaan.

Hän on iloinen vesseli, joka näyttää rakkautensa läheisilleen avoimesti. Neuvolalääkärissä kävimme kuukausi sitten ja isonpikkumiehen mitat olivat silloin 88,7 cm ja 14,3 kg.

8 kommenttia:

 1. Hey mou mou my friends!

  Eipä oo tullut käytyä kurkkimassa teidänkään elämää pitkään aikaan. No nyt tulin. Meitsi on ehdottomasti sitä mieltä että älkää lopettako bloggaamista vaikka muuta tärkeämpääkin tekemistä on. Jos hyvä sauma (hehe käsityöhuumoria nyt repäsin jostain) tulee niin sitten. ;) Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä ihmettä sinä A valmistat/suunnittelet ja missä nimesi komeilee ja kenen kanssa puuhaat. Ehkäpä seuraavilla kädentaito messuilla? Etkähän meille kerro tälle toivottavasti lähempänä.

  H:lle hyvää uutta työtä ja kirjan kirjoitusta! Meitsin mies sai just apurahan toisen sarjakuvan kirjoitusta varten. Itse kun tiedän kuinka paljon sellaiseenkin hommaan voi ihminen upota niin pakko sanoa ääneen muista vaimoasi. Varmasti turha muistutus mutta silti. Niin. Alahan kyseleen kustantajia ihmeessä jos et vielä ole sitä tehnyt. Fantasia ja viikinkejä kaivataan aina. Lisäksi kotimaista ou jee! Katso Nymfien jalanjäljissä maailmalle saakka sit. ;)

  Alarikille halauksia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Lisa! Blogielämä on jäänyt niin vähälle, ettei edes ihanaan kommenttiin ole muistanut vastata. Nyt kuitenkin tänne eksyin ja päätin ottaa aikaa tälle.

   Luin blogistasi omasta tilanteestasi. Toivon kaikesta sydämestäni, että kaikki on paremmin ja olet jaksellut. Tuttuja juttuja nuo. Ei helppoja.

   Toivottavasti kettunen ja miehesi voivat myös hyvin. Olisi ihana kuulla pikkuketun kuulumisia. Vaikka iso tyttöhän hän jo varmasti on, kun meidän A:kin tuntuu ihan jättiläiseltä jo, :)

   Halauksia!

   Poista
 2. Vau,

  Reilu viikko meni kun luin yli kaksi vuotta teidän elämästä! Ensimmäinen blogi koskaan mihin olen jaksanut kunnolla paneutua, millään ei meinannut pystyä laskemaan puhelinta kädestä iltaisin :)

  Kiitos, että olen saanut tutustua elämäänne ja toivonkin bloggailun jatkuvan!

  VastaaPoista
 3. Oh, suurkiitos kommentistasi! Tuli hyvä mieli. :)

  Kauhiasti tekisi mieli kirjoitella ja aiheitakin olisi vaikka ja kuinka. Kunpa vielä se aika jostain löytyisi. Joku kerta vielä yllätän teidät ja teen postauksen pitkästä aikaa. ;)

  -A

  P.s. Instagramissa ollaan molemmat H:n kanssa ja sinne tuleekin postailtua lähes päivittäin. H:lla hitusen harvemmin. Meidät löytää aanelohetkessa ja rautariimu nimimerkkien takaa. :)

  VastaaPoista
 4. Jos/kun löydätte aikaa ja innostusta, niin uudesta kodistanne olisi kiva kuulla. Onnea uuteen kotiin! t. Riina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Riina ja kiva kun kommentoit! Olen jo parisen viikkoa pyöritellyt päässäni ajatusta blogin sysäämisestä käyntiin uudelleen ja sinä juuri annoit siihen lisää aihetta. On mukava kuulla, että meillä on edelleen lukijoita odottelemassa. :)

   Poista
 5. Täälläkin yks lukija joka käy lähes päivittäin kurkkimassa josko olisitte päivitellyt kuulumisia... jatkakaa ihmeessä, on ollut ikävä lukea teistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että kommentoit! Kyllä tällaiset viestit inspiroivat jatkamaan kirjoittamista. :)

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)