lauantai 22. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhla

A - Juhannusaattoaamu valkeni harmaana ja taivas oli täynnä pilviä. Huokasimme lähes yhteen ääneen epäuskomme säätiedoituksia kohtaan. Missä on aurinko?

Ei mennyt kuitenkaan montaa tuntia, kun pilvet väistyivät ja keltainen pallo pääsi porottamaan kirkkaalta taivaalta. Jes, juhannusfiilis oli syntynyt!Tänä vuonna vietimme kaupunkijuhannusta Uudessakaupungissa. Aattona suuntasimme piknikille Leijonapuistoon yhdessä H.n siskon perheen kanssa. Pikkumurulla ja hänen kuukautta nuoremmalla serkullaan oli samat kiinnostuksen kohteet: hiekka, kivet ja kävyt. ;)

Kävimme H:n kanssa testaamassa köysirataa, mutta totesimme, ettei se ollut oikein meidän mittaisillemme suunniteltu. Ja vauhtiakin olisi saanut olla enemmän! :D Noh, ehkä pääsemme tänä kesänä vielä seikkailunhaluinemme turkulaiseen kiipeilypuisto Flowparkkiin . ;)


Pikkutyypit nukkuivat päikkäreitä tietysti välillä kuusien varjossa omissa kärryissään. Me muut natustelimme sillä välin piknik-eväitä. Toki pienille pojillekin jätettiin maisteltavaa. Kuvassa ei näy niitä hiukan epäterveellisempiä eväitämme, sipsejä ja pizzoja. 

 Puisto oli mukava frisbeegolf-heittojen treenipaikka. Uusia (käytettyinä ostettuja) kiekkoja viskeltiin ahkerasti.Pojat olivat innoissaani, kun pääsivät samoihin kärryihin pieneksi matkaa autoille mennessämme. ;)
Ylemmässä kuvassa K:n kivannäköistä kivikkopuutarhaa. Tuollaista haluan kyllä vielä itsekin joskus tehdä.
Pojat saivat pihalle läiskyttelyaltaan, joka oli kyllä kuuman päivän piristys heille!

H ja hänen siskonsa K ovat kyllä mestarikokkeja! Olen kyllä onnekas, kun heidän aikaansaannoksiaan pääsen nauttimaan. Juhannusaattoiltana, lasten jo mentyä nukkumaan, K:n grillistä paljastui hänen itse marinoimansa ribsit ja maukkaita vartaita. H oli väkertänyt salaatin, minun nukuttaessa poikaamme. Nam!


Äipät saivat olla hiukan vapaalla ja kyllähän sen kunniaksi piti yhdet mansikkamargaritat nauttia. ;)
Seuraavana päivänä, juhannuspäivänä, lähdimme oman pienen perheemme kesken Kustavin kauniissa saaressa. Teimme jo juhannusperinteeksi meille muodostuneen vierailun meidän molempien entiseen työympäristöön, Kustavin savipajan käsityöläiskylään. Siellä Alarik näki ensimmäisen kerran lampaita ja sai maistaa äitinsä eskimoa. 


Kaikenmoisia kivoja härveleitäkin siellä oli, joita pääsi "ajamaan" isin sylissä. Oli kyllä aivan huippua!Palasimme majapaikkaamme K:n luokse viettämään mukavan illan. Alarik sai leikkiä serkkujensa kanssa sydämensä kyllyydestä. Laatuaikaa meille kaikille!Pariin otteeseen piti toki käydä heittelemässä Ugin fg-ratakin läpi. Kertaalleen myöhään illalla H.n kanssa tosi romanntisesti ja pariin otteeseen seuraavana päivänä Alarikin päikkäriaikaan H:n ja hänen serkkunsa kanssa.


Sunnuntaina kävimme poikasen kummien kanssa syömässä kivalla terassilla. Loppupäivän vietimme maalla H:n veljen perheen luona. Ihana juhannusviikonloppu! <3

2 kommenttia:

  1. Kiva aktiivijuhannus! Ilmoja tosiaan piteli...

    VastaaPoista
  2. Olipa tutun näköinen ajopeli tuossa yhdessä kuvassa :D. Meilläkin tuli juhannuksen aikaan otettua muksusta kuva samaisen prätkän päällä.

    |ni

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)