sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Täällä taas!

H - Ehtoota arvon lukijat! Aikaa on kulunut aivan liian paljon viime postauksesta, ja nyt onkin aika jälleen aktivoitua. Paljon on tapahtunut, niin kuin meidän perheellä yleensäkin. Saatiin onneksi siskoni perheeltä lainaksi tietokone, joka piti tosin nörtteillä kuntoon. Onhan se tuossa jo jonkun aikaa ollut kytkettynä, mutta kesä on niin sanotusti vienyt mennessään. Illat ovat menneet pihatöiden ja muiden kesäisten harrastusten parissa, ja tuntuu, ettei sisällä ehdi olemaan ollenkaan.

Alarikista on kasvanut loistava apulainen.Kesä on saapunut, häät lähenevät ja Alarikistakin on kasvanut jo iso poika. Paljon on tapahtunut, ja   niihin palaamme piakkoin seuraavassa postauksessa. Olemme vaihteeksi olleet koko viikonlopun reissun päällä, joten on vielä paljon tekemistä ennen nukkumaan menoa. Oikein hyvää tulevaa viikkoa! Palailemme sen aikana paremmalla ajalla kertoilemaan lisää kuulumisiamme. :)


Tämän illan projektina oli köynnöskasveille ritilät, jotka ovat samalla mukava pieni näkösuojakin. Pihamme on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen, se on edellisillä ollut pelkkänä koirien ulkoilutuspaikkana, ja oli aivan rikkaruohojen valtaama.. A kertoilee aiheesta lisää myöhemmin! :)
8 kommenttia:

 1. Jee! Olipa kiva saada teiltä taas päivitys. :D Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mahtavaa kesää myös sinulle! (:

   Poista
 2. Vihdoin minäkin uskaltaudun kommentoimaan muutenkin kuin anonyyminä :) Täälläkin ehdittiin jo odotella uutta päivitystä -teidän blogi on aivan erilainen kuin omani, mutta tosi piristävä, iloinen ja koukuttava! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kommentit ovat aina huippuja, mutta onhan se tietty mukavampaa, kun osaa yhdistää henkilön johonkin aiempaan kommenttiin yms. :) Muistan paljon ihmisten nimimerkkejä jo ekan blogini tiimoilta, ja on se aina kiva heiltä saada viestiä! Tsekkaan blogisi -> ;D

   Poista
 3. Tervetuloa takaisin kodin varjoon sisälle tietokoneelle. :D Olisitte nyt vaan olleet fiksuja ja pitäneet sen systerin koneen poissa. Meike olis oikein tyytyväinen jos nettipiuha katoaisi sanotaampa vaikkapa kahdeksi kuukaudeksi.. Veikkaan että voisin jopa laihtua siinä ajassa ilman tietsikkaa! Ok ja pelikonsoleita.. Tekosyytän myös niitä.

  Ei mutta oikeesti kiva kun kerkeette taas kirjotella. Ite oon tosi huonosti ollut oikeasti blogien parissa jo muutaman kuukauden ajan mutta koetan koska haluan. Pitäisi vaan keksiä tunteja jostain lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helou Lisa! Kiva olla takasin, mutta joo, onhan tässä varjopuolensa! Oli loppujen lopuksi ihan hiton siistiä elää ilman tietokonetta, ja nyt kaikki on taas palautunut ikävästi ennalleen. Tai no ei ehkä aivan niin pahasti, kun on kesä ja kaikki. :P Mun pelikonsoliraukka on nykyään enää vain Alarikin yksi monista leikkikaluista. Xbox on kerran jos toisenkin pyörinyt pitkin lattioita, saas nähdä toimiiko se edes enää. :D

   Kaikesta tietokoneeseen liittyen voi aika helposti luopua, mutta bloggailua tulisi kyllä ikävä. :S Täytyy vain löytää se kultainen keskitie. Ja niin, ne tunnit, niitä on nykyään aivan liian vähän.

   Ps. Mitä ihmettä pikkuketulle on tapahtunut, sehän tuolla biitsillä jo tallustelee menemään. :o Mihin aika menee?!

   Poista
 4. Hieno säleikkö ja muutenkin kivan näköistä! Ettekö pelkää et A saa punkkeja kun siellä maassa möyrii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ehkä se kaikkein kunnianhimoisin työni, mutta ainakin tilaaja (A) oli tyytyväinen. ;D

   Punkkeja, inhottavia otuksia. En voi sanoa, että pelkäisin kuitenkaan niitä. Minulla on itselläni elämäni aikana kokemusta kolmesta punkista, joista 2 on tullut saaristossa mökillä, jonka kosteissa korkeissa ruohossa ne ymmärtääkseni viihtyy. 1 on tullut lapsuuden kotiseuduilta, joka sekin lasketaan saaristoon. Kasvoin maalla, joten käytännössä asuin ulkona. Kahlasin metsät, pellot ja heinäiset ojanreunat läpi ja ympäri koko lapsuuteni ajan, ja tuloksena 1 punkki.

   Olen sitä mieltä, että on järkevää olla tarkkana niiden varalta, ja tsekata kesäisin vaikka vartalo läpi iltaisin. Mutta kyllä minä yhä niin mielelläni käyn makaamaan paljaalle nurmikolle, vaikka ajatus punkeista hetkittäin mielessä käykin. Ehkä se on sen arvoista. ;) Samaa ajattelen Alarikin kohdalla, on se hyvä että poika saa kosketusta luontoon.

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)