tiistai 8. tammikuuta 2013

Kooste: 2012

A - Pistetääs viime vuosi pakettiin ja katsotaan mitä kaikkea meille tapahtuikaan.

Tekstit,1. Vas. ylä, 2. oik. ylä, 3. vas. ala, 4. oik. ala 

TAMMIKUU


1. Ruotsissa H:n tädin luona kylästeltiin. 2. Toinenkin laivareissu samassa kuussa, mukana paljon H:n sukulaisia, ja siellä paljastettiin "suurelle yleisölle", että mun lasissa on alkoholiton drinksu. ;)

3. Ensimmäinen kuva pikkumurusta. ♥ 4. Talvi alkoi tulla kunnolla vasta tammikuussa, ja reippailimme ulkona silloin paljon. :)

HELMIKUU


1. Lapin lomalla otettu masukuva 18+5. 2. Ystävänpäivänä päivälliset meillä. 3. Ihana Sodankylä. 
4. Ei voitu välttää mäkeen lähtöä, vaikka kuinka yritettiin, kun oltiin jo muutenkin Luostolla. :D

MAALISKUU


1. Sain koulussa valmiiksi ihka ensimmäisen mattoni! Heti perään niitä valmistuikin pari lisää. 
2. Madde päätyi "bikineihin", kun karvanlähtökausi jälleen alkoi. :D
3. Kävimme äitini kanssa ihastelemassa ja hakemassa vinkkejä Turussa käsityömessuilla.
4. Piirakoiden aikakausi. Niitä syntyi, kuin sieniä sateella.

HUHTIKUU



 1. Masu 24+4. 2. Aurinko tuli esiin ja tiet sulivat, pyöräilimme paljon. :) 3. Sain synttärisankarina pusun pikku-A:n serkulta. ♥ 4. Vauvanvaatteita pestiin ja silitettiin jo ahkerasti.

TOUKOKUU


1. Ostimme kantoliinan käytettynä ja testailimme siihen suosiollista Maikku-kissaa. 2. Kävimme tunnelmallisessa Fiskarsissa, jossa H myös oli takomassa näytösluontoisesti puukkomessuilla. 3. H teki lopputyönsä valmiiksi (kuvassa se on esillä Logomossa) ja valmistui metalliartesaaniksi. 4. Norjalainen metsäkissamme Mimo sai 4 suloista pentua.

KESÄKUU


 

 1. Äitini toi tapansa mukaan kukkiaan hoitoon meille lapin lomansa ajaksi. Parveke oli täpötäynnä kukkia jonkun aikaa. :) 2. Juhannusta vietimme Kustavin merimaisemissa. 3. Noita turvotuksia en kyllä tule kaipaamaan! 4. Viimeisten raskausviikkojen suurin missioni oli saada valmiiksi mahdollisimman monta virkattua bambuisoäidinneliötiskirättiä. :D

HEINÄKUU


1. Esikoispoikamme syntyi 23.7.2012 klo 14.09 mullistaen maailmamme kertaheitolla. 2. Grillailtiin usein. Vatsalaukullani oli vain loppuvaiheessa niin vähän tilaa, että oikein harmitti ne herkkujen määrät, joita oli tarjolla. :D 3. Menopeli odotti makuuhuoneessa matkustajaansa. 4. Elämäni mies polvistui eteeni 30.7.12, ja pyysi minua vaimokseen. Kaksi elämäni tähtihetkeä samassa kuussa!

ELOKUU


1.Tehtiin kivoja vaunulenkkejä. Naantalista löydettiin ihana katu. 2. Pikkuisella oli aika paljon masuvaivoja ja parhaiten siihen auttoi iskän kanssa "massuttelu". 3. Alarikin serkku pikku-E syntyi. 4. Sienestämässä käytiin pariin otteeseen ja manduca oli kyllä todella kätevä siinäkin hommassa. :)

SYYSKUU




1.Poikanen pääsi ekaa kertaa leffaan, vauvakinoon. 2. Olimme H:n mukana frisbeegolfreissuilla usein. 3. Serkukset pääsivät "leikkimään" ensimmäisiä kertoja. :) 4. Poikamme sai kasteen ja nimen, Alarik Juhani.

LOKAKUU


1. Näimme melkeinpä kerran viikossa heinäkuisten vauvojen porukkaamme. 2. Mummo kävi Lontoossa ja toi pikkumiehellemme kivoja tuliaisia. 3. Juustokakku-aikakausi alkoi. :D 4. Eka kertaa "ulkona". Olimme H:n ja kaveriporukan kanssa syömässä, jonka jälkeen keilaamassa ja laulamassa karaokea.

MARRASKUU


1. Käytiin koko syksy ahkerasti vauvakerhossa, jossa pikkumuru pääsi ekoja kertoja askartelemaan. 2. 10 kerran äiti-vauvajooga oli ihan huippua! 3. Vietimme H:n ensimmäistä isänpäivää. 4. Runsaan puklailun vuoksi päätimme aloittaa soseiden maistelun jo, kun Alarik oli 3,5 kk.

JOULUKUU


1. Uusivuosi vaihtui mitä parhaimmassa seurassa H:n siskon perheen luona. 2. Alarik vietti ensimmäistä jouluaattoaan Turun mummolassa ja joulupäiväänsä Ugin mummilassa. Ensi vuonna vieraillaan sitten toisin päin. :) 3. Ystäviemme poika sai nimen, ja meistä tuli hienon pienen miehen kummeja. 4. Pikkumuru alkoi onnistuneesti käyttämään myös öisin kestovaippoja!

Vuosi 2013 on startannut. Viime vuosi oli meille mahtava, ja uskoisin, että myös tästä vuodesta sellainen tulee! Suureen päiväämme on loppupeleissä enää yllättävän lyhyen aikaa. Vain 7,5 kuukautta! Täytyykin joku kerta kertoilla teille mitä kaikkea olemme jo saaneet aikaiseksi. ;)

Kun 300 jäsentä tulee täyteen, järjestämme arvonnan! Joten liittykäähän ahkerasti lukijoiksi, niin pääsemme pian arpomaan. \o/

9 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia! Mun on kyllä pakko kysyä, mitä laitat imuiksi Alarikin yövaippaan? Meillä ei yökestoilu vieläkään ole onnistunut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin! <3

      Yövaippana poitsulla on käytössä tuo ihanakuosinen Onnikkaan Sulo-yövaippa, jonka löysin erittäin hyväkuntoisena hirveällä tuurilla käytettynä fb-kirpparilta. Se on ihan huippuvaippa, ja pitää jopa 12 h mielestäni erittäin runsaasti yöllä pissaavalla pojallamme. Taskuun laitan vain yhden mikrokuituimun, vaipan omien imujen lisäksi, ja päälle hahtuvavillikset ja väliin vielä yhden hahtuvaimun. Kestovaippapostausta olen lupaillut jo kauan ja pian se onkin tulossa! :)

      Poista
  2. Absolutly fantastic! Greastest idea ever! Great little family! Awesome people!

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus! :) Meidänkin suureen päivään on ainoastaan 6kk ja 11 päivää, jännää! ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Teilläkin suuri päivä tulossa! Pähkäilit, että mistä kirjoittaisit blogiisi, niin mikset vaikka häistänne! Niissä ainakin on aihetta yllin kyllin! :) Itsekin meinasin perustaa tähän rinnalle hääblogin, mutta sitten totesin, että tämä blogi saattaisi kärsiä siitä liikaa. Kirjoittelen siis aina välillä tänne hääjuttuja.. :D En kuitenkaan liian usein, ettei osa porukasta kyllästy. ;D

      Luetko sattumoisin jotain hääblogejä? Itse en vielä ole kerennyt etsiä, mutta haluaisin kyllä löytää joitain hyviä luettavaksi. :)

      Poista
    2. Hehe, olinkin juuri ehtinyt kirjoittaa ensimmäisen kunnon postaukseni, aiheena siis meidän häämme. Mutta kiitos joka tapauksessa ideasta! :) Ja MUN PUOLESTA voit kyllä kirjoittaa vaikka kuinka paljon hääjutuista, MÄ en varmasti kyllästy! ;) En oo vielä oikein edes etsiskellyt mitään hääblogeja, mutta täytyypä alkaa tutkailemaan!

      Ps. Kiva juttu Turkkarin liitteessä (vai missä se oli..)! :)

      Poista
  4. Ihania kuvia, kuten aina, ja vuotenne vaikuttaa kyllä olleen huippuhyvä! :)

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)