torstai 3. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeetH - Huikean mahtavaa uutta vuotta! Uusi vuosi, uudet kujeet, vai mitenkäs se sanonta menee. Valitettavasti täytyy myöntää, että olen enemmänkin Sama pää kesät talvet-tyyppiä. Minä ja uudenvuodenlupaukset lähtevät nimittäin käytännössä aina eri teille viimeistään loppiaisena, mutta tänä vuonna aion tehdä poikkeuksen. Toisin kuin Maya-kansalla, niin meikällä on tällekkin vuodelle almanakka, jonka ajattelin täyttää lupauksillani. Syynä tähän on yksinkertaisesti kyllästyminen omaan itseeni. On aika tehdä parannus! 

Päätin, ettei kyse ole uudenvuodenlupauksesta, vaan tavoitteista. Uusi H, versio 2013.0. Oman  elämäni evoluution huippu, tai ainakin sen viimeinen äkkijyrkkä nousu! Näin siis naamioidaan epävarma uudenvuodenlupaus toimivaksi ratkaisuksi. En tiedä tunnenko itseni neroksi, vai tyhmäksi, mutta näillä mennään.

Otan tälle vuodelle kaksi suurta tavoitetta:
  1. Liikunnan harrastamiseni on aina ollut hetkittäistä. Lenkkeilyt tahtovat jäädä aina viimeistään parin kuukauden jälkeen, jolloin homma alkaa maistua pururadalta, tai sitten ei vain muka jaksa. Viime talvena sain sentään pidettyä päätökseni pyöräillä läpi talven, mutta arvatkaas vaan miten on nyt käynyt, kun pitkätukalla on perheauto pihassa. Liikunnasta on vain ja ainoastaan hyötyä elämälleni, joten tämän vuoden aikana siitä tulee vihdoinkin taas osa elämääni. Vaikka haen ennen kaikkea liikunnasta jaksamista ja tervellisempää elämää, niin saishan tuo vatsanseutu siinä samalla vähän kiinteytyä. ;) Sen kunniaksi starttaan vuoden myös näillä perinteisillä: tipattomalla tammikuulla ja herkkulakolla.
  2. Talous. Olen kirjannut KAIKKI ostokseni Exceliin syyskuusta lähtien, ja tiedän tasan tarkkaan minne jokainen euro taloudessamme päätyy. Suosittelen kokeilemaan, meinaan yllätytte miten paljon rahaa voi pistää pelkästään herkkuihin. Olen äärimmäisen kyllästynyt siihen, että kaikki rahat kuluvat ja ennen seuraavaa palkkaa tekee jo tiukkaa. Eläminen maksaa, mutta ei niin paljon, mitä siihen käytän. Tänä vuonna pankkitilini ei mene nollille.
Siitä se lähtee, herkuttelin juuri 7 (!) hedelmää, joista yksi oli omena ja loput rypäleitä. Hyvästi sipsit  sun muut! Ja mitä tulee herkullisiin oluisiin, niin jatketaan maistelua aikaisintaan helmikuussa. Nyt se on kirjoitettu, ja täten se on myös virallista. Karvanaama palaa pururadoille, ja lähtee jälleen   hyppelemään pommeja uimahallin, hyppiminen kielletty-kyltin vierestä. Helkama Oiva kiitää  huomenaamuna hämärässä, kuin Batman Gotham Cityn yössä.

Entäs te ihanaiset lukijamme, onko uudenvuodenlupauksia, ja osaatteko pitää ne? :)

Ps. A työstää mielenkiintoisen näköistä blogipäivitystä, jossa on koko vuosi 2012 kuvina. Jännityksellä jään odottelemaan. :)

1 kommentti:

  1. Hyvää tätä vuotta teijän perheelle! :)

    Meikä teki tavoitteen jo jouluntienoilla. Aijon napata kaikki Pokemonit white-versiosta. Vähän on erilaiset tavoitteet. ;D Tavoitteeni muuttui nyt hiukan parisen päivää sitten ja siirryin astetta uudempaan malliin nimittäin Pokemon White 2 ja kiitän omaa (joulu)pukkiani siitä.

    On tullut itelläkin mietittyä tuota ostosten kirjaamista. Tosin lasikana ihmisenä siitä ei tulisi mitään. Sen myönnän että herkkuihin saa uppoamaan kuukaudessa uskomattomia summia. Myös itse leipomalla voin kertoa. Tsemppiä uusiin tavoitteisiin. Molemmat tulevat vaatimaan ahkeruutta.

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)