keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Poro.

H - Tervehdys porojen maasta! Taas on aikaa vierähtänyt viimeisestä postauksesta, mutta tällaista se on näin kesällä, kun tietokoneella istumiselle ei tahdo jäädä aikaa. Lähdimme Lappiin jo heinäkuun alussa, muistaakseni 4:s päivä. Olemme pyörineet akselilla Rovaniemi-Unari-Sodankylä ja käyneet läpi A:n sukulaisia. Mukavaa porukkaa kerta kaikkiaan, ja onkin oikein hieno homma päästä osaksi tätä sukua. :)

Vetouistelua Unarinjärvellä keskiyön auringon paistaessa.


Viikonloppuna onkin edessä Anniinan serkun häät, joiden juhlinnan jälkeen suuntaamme auton keulan kohti etelää. Siitä alkaakin loppurutistus omien häidemme järjestelyille, sillä tärkeä päivä lähestyy huimaa vauhtia. Onneksi super-aktiivinen siskoni pitää huolen siitä, että meilläkin suunnitelmat pyörivät jatkuvasti vähintäänkin ajatustasolla. 

Lappi on kyllä uskomaton paikka. Kyllä minä melkein tänne voisin asettua, ellei oma suku etelässä olisi niin tärkeä. Toisaalta, onhan meillä siellä hienot puitteet Turun seuduillakin, ja etenkin meren tuoksua ilmassa kaipaan. Ja lämpöä! Oikeasti, tänä aamuna elohopea näytti 9 celsius-astetta!

Pitihän sitä A:n mökkeilykäytössä olevan sukutilan piha
laittaa kuntoon, ja tehdä "sisustusheinäseiväs" ;D

Alarikin tukka on ottanut jonkinmoisen kasvupyrähdyksen lomamme aikana. Tiedä sitten, onko poika hoksannut Lapin kesän, lyhyen mutta nopean kasvukauden, ja päättänyt kasvattaa hirmuisen letin ennen häitä. Kultakutrimme on nauttinut olostaan täällä, ja tutustunut sukulaisiinsa varauksetta. Aktiivinen sukulaisilla kiertely on myös vähentänyt vierastamistapaa todella paljon. 

Vietimme pienimuotoisesti jo etukäteen Alarikin synttäreitä A:n sukulaisten kesken. Toki synttäretä vietetään vielä kotopuolessakin sen oikean päivän tienoilla. :)


Tänään olisi tiedossa suolla rämpimistä tsiljoonien hyttysten keskellä, nimittäin lähdemme kerämään hilloja/lakkoja. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Palaillaan asiaan, kunhan pääsemme kotiin! :)


1 kommentti:

  1. kiva kuulla teistä! :) tsemppiä loppurutistukseen häiden saralla! :)

    VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)