maanantai 8. huhtikuuta 2013

Miniloma nro 2

A - Jälkikäteiskuvapostaus heti muuttoviikon jälkeiseltä minilomaltamme. Olimme Vierumäellä viikonlopun verran minun perheeni kanssa, ja samalla reissulla käväisimme vieraina myös yksissä häissä.


Lomahuoneisto oli ihana. Keittiö oli hyvin varustettu ja kattauksesta pystyi tekemään kauniin eleganteilla Iittalan astioilla. Huoneistossa oli kaksi makuuhuonetta (me toisessa, veljeni tyttöystävänsä kanssa toisessa, ja naapurihuoneistossa äitini, isäpuoleni & siskopuoleni), tupakeittiö ja pieni olohuone, lämmitetty terassiparveke, ja sauna. Oi, saunoimme varmaan 4 kertaa viikonlopun aikana! :D
Alarikilla oli tuolloin vähän sellainen, "mäpäs en syökään mitään, tai sit vaan vähän hedelmäsosetta aikakausi", jonka kuvasta varmaan voi havaitakin. Huonopuoli huoneistossa oli, että syöttötuolia ei saanut lainaan, vaan se olisi pitänyt vuokrata. 20 e oli mielestäni liian tyyris hinta vuokrauksesta, joten vuorottelimme syöttäjinä ja ihmissyöttötuoleina.Matkustaminen oli pikkumiehelle ilmeisen rankkaa, ja väsy iskikin normaalia aiemmin illalla. Äitini tarjoutui ottamaan poikasen naapurihuoneistoon yökylään, ja päätin suostua. Oli helpompaa päästää poika yöksi hoitoon, kun olimme niin lähekkäin, ja tiesin pääseväni aamulla nopsasti pojan luokse.Kun poitsu kerran lähti mummon viekkuun, ajattelimme "nuorison" kesken lähteä katsastamaan hotellin yökerhon. Kanssani kuvassa poseeraa veljeni avovaimo, ja vilauksen näette myös siskopuolestani.


Yökerhossa pitkästä aikaa, ja eka kertaa ikinä tällä porukalla. Oli niin kivaa, että meinasimme mennä lakkoon, kun valomerkki tulikin jo puoli kahdelta. :D Meillä jäi pahasti tiimibilikset kesken, emmekä kerenneet vielä edes tanssilattiaa valloittaa.Seuraavana päivänä olivat häät. Oli jännittävää ajatella, että eipä ole kauaa, kun itsekin astelen
kirkon käytävällä! ;) Veljeni oli näissä häissä bestman, ja hienosti hoitikin tehtävänsä. <3Pikkuherra Häävieraalla oli hiukan massuvaivoja, joten lähdimme juhlista jo ruokailun jälkeen kohti lomahuoneistoa. Siellä meitä odotteli Alarikin kummitäti ja siskopuoleni M.


Ehtivät kerrankin kummipoika- ja täti viettää kunnolla yhdessä aikaa, ja sekös vasta mukavaa olikin. M asustaa Helsingissä nykyisin, ja opiskelee Teatterikorkeakoulussa näyttelijäksi. Alarik pääsee kuulemma näkemään paljon kivoja lastennäytelmiä kumminsa kanssa.

Sunnuntaina oli upea ilma. Päätimme H:n kanssa lähteä hiihtämään sen kunniaksi. Itselläni on vuosikausia viimeisestä hiihtolenkistä, mutta eipä ollut homma unohtunut. Enkä edes kaatunut kertaakaan! 7 km meni aika kepeästi auringon paistaessa. Seuraavana päivänä tosin löysin itsestäni monia uusia  lihaksia. ;)


Kaikin puolin äärimmäisen ihana pieni irtiotto arjen keskellä. Varsinkin heti raskaan muuttorumban lakattua. Miniloman jälkeen oli mukava alkaa pikkuhiljaa etsiskellä tavaroille oikeita paikkoja ja purkaa vielä ne viimeisetkin laatikot.

Yksi laatikko on edelleen purkamatta. Se sisältää mapitettavat paperit. Eikö olekin yllättävää, että juuri se on se viimeinen laatikko, joka tuossa olohuoneen nurkassa vielä nököttää? :D

4 kommenttia:

 1. Kuvat olivat mielettömän ihania! Alarik on todella suloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Valokuvaaminen on kyllä ihan parasta. :) Ja varsinkin suloisen poikasen. ;)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Anniina sinä näytät niin hehkeältä jotenkin, sellaiselta hyvinvoivalta :--)

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)