sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Eskimoseikkailu

A - Lupailin päivitystä viime viikonlopun minilomastamme tuolla Facebookin puolella, joten tässäpä kuvapläjäys sieltä. Seikkailimme jäätä pitkin kävellen 50 minuutin matkan saarelle, jossa porukkaamme odotti hieno mökki ja lämmitetty puusauna.


Pienet serkukset nukkuivat koko matkan omissa vaunukopissaan, jotka matkustivat kätevästi pulkissa. Mökiltä herätessään he olivatkin täynnä virtaa ja innoissaan leikkimässä toistensa kanssa. Niin kuin seuraavista kuvista näette, oli reissulla sattumalta siiliteema. ;) Illalla saimme syödäksemme maistuvaa grillattua porsaanpaistia, savustettua siikaa ja ahventa perunoiden kera. H joi innoissaan lähes litrakaupalla aitoa vasta tilalta haettua lehmänmaitoa ja toi sitä kotiinkin reissusta. Itsekin lorautin sitä kahvin joukkoon, ja sopi kyllä mainiosti.Tunnelma mökin pihapiirissä illalla oli lämmin. H teki lumilyhtyjä, saunan ikkunasta loisti valo ja grillissä liekit loimusivat. Poikammekin pääsi turvallisesti isänsä sylissä niitä tuijottamaan, kiehtoivat kovasti. Mummi toimi grillimestarina. :)

Seuraavana aamupäivänä lähdimme pikkuisten päikkäriaikaan saaren toiselle laidalle pulkkamäkeen. Parasta oli, että saimme mukaan Veikka-papan ns. työpulkan, sellaisen perusmallisen pulkan, joka oli vaan paljon tavallista isompi. Sillä mahtui kepeästi kolmekin aikuista viilettämään hurjaa mäkeä alas. Minityypit eivät tienneetkään olleensa reissussa, niin tyytyväisinä he omissa vaunukopissaan (omien pulkkiensa kyydissä taas) nukkuivat koko ajan. :)Rentouttava loma, ei voi muuta sanoa. Totesinkin viime päivityksessäni, että tämä pieni irtiotto arjesta antoi kyllä uskomattoman paljon voimia uuteen viikkoon. Ja pulkkamäkeen on vielä tänä talvena uusiksi päästävä!
6 kommenttia:

 1. Kuulostaa ja etenkin näyttää kertakaikkisen ihanalta minilomalta! :)
  Ja mahtava tuo viimeinen kuva A:sta, niin iloinen nauru toppavermeiden keskellä, taisi pikkupulkkailijoillakin olla kivaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä oli sitä! Ja siinä samassa kuvassa pojalla myös mahtava rengas suun ympärille tutin imemisestä. :D

   Poista
 2. Aivan ihania nuo pulkkamäkikuvat!:)Ei voi hymyilemättä kattoa!

  VastaaPoista
 3. Mä ihan tahtomattani hymyilin koko naamallani tätä lukiessa :D Ihanan näköistä, mökkeily ja varsinkin pulkkamäkeily antaa kyllä enskuja arkeen! Ihananoloinen pikkuperhe ootte :)

  VastaaPoista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)