tiistai 4. joulukuuta 2012

Talvi! Lunta! Pakkasta!

H - Hei hei tylsä harmaa maisema, pidä kuolleet lehtesi ja varsinkin tunkkisi! Olen aina pitänyt talvesta, ellei lasketa niitä muutamia nuoruuden vuosia, jolloin mukavuus jäi pahasti ulkonäkökysymysten varjoon. Aikaa, jolloin farkut ja nahkatakki kelpasivat säällä kuin säällä, ja bootseista ei luovuttu vaikka liukasteleva meno näytti samalta, kuin lentotaidottomalla haikaralla. Nyt näillä asioilla ei kuitenkaan ole enää merkitystä, sillä minun ei tarvitse tehdä enää vaikutusta keneenkään. Jos A on jo siitä tyytyväinen, että sai suostuteltua minut ostamaan kirkkaanpunaiset pitkät kalsarit (ne on oikeasti aika coolit), niin voin väittää, että meillä menee lujaa.

Parvi tilhiä lensi möllöttämään meidän parvekkeen eteen.

Kirkkaanpunaiset pitkät kalsarit, pitkähihainen t-paita, villapaita, toppahousut, toppatakki, tuulenpitävä pipo (huippulöytö Vapaa Valinnasta!), kauluri, huovutetut villasukat talvikengissä ja paksut sormikkaat. Näillä eväillä päätin lähteä kesäisen harrastukseni pariin -16 pakkasasteessa. Nauroin, kuin lapsi kompastellessani näkymättömiin ojiin ja palasin kotiin kaksi tuntia myöhemmin posket punaisina. Siellä se häämöttää kallion päällä, frisbeegolf-kori! \o/ 

Lauantaina oli isäni hautajaiset. Isä toivoi, että päivästä tulisi kaunis, ja sitä se oli! Lisää lunta laskeutui hitaasti kirkon pihamaalle kantaessamme arkkua. Kävellessämme haudalta pois kohti autoja, pilvet repeilivät, ja taivaanranta sai kultaisen kajon. Hymyilin.

Kävin katsomassa isääni kappelissa, kannoin hänet lepoon ja hyvästelin. Silti en vieläkään kykene ymmärtämään hänen kuolemaansa. Itkin vain kerran, hallitsemattomasti nyyhkyttäen, mutta en yhtään enempää, vaikka olisin halunnut. Tärkeintä on kuitenkin se, ettei nyt tarvitse enää odottaa mitään. Suru tulee, kun se on tullakseen. 

Kynttilä tulee sytytettyä joka ilta.

Semmoista se elämä on. :) Joulu on yht'äkkiä ovella, ja kalenterin ensimmäiset luukut on avattu. Josta tulikin mieleen, että minua on kohdeltu kaltoin. Miksi Super Mario-joulukalenterissa on lahjapaketin, puuhevosen ja tähden mallisia suklaita!? Odotin luukun takaa vähintäänkin sieniä ja kyssärilaatikoita. Ja ettei hävyttömyys jäisi tähän, niin luukkujen 1 ja 3 takaa paljastui sama hiton tähtisuklaapala. 

Mukavaa, ja ennen kaikkea rauhallista joulun odotusta.

Kuinka hävytöntä asteella 1-10?


8 kommenttia:

 1. Kaunis kirjoitus, taas.

  Haha, todellista hc-touhua heitellä frisbeegolfia -16 asteen pakkasessa! XD Anyway, mukavaa ja rauhallista joulun odotusta sinnekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Lotta. :)

   Olisit nähnyt millainen pallo mä olin niiden kaikkien vaatteiden alla, ei tullut edes kylmä!

   Poista
 2. selkeää huijausta mario-kalenterin tekijöiltä :D osanotto isäsi johdosta vielä kerran ja utelisin missä täällä turussa nuita golf paikkoja on? En ole kahteen vuoteen käynyt heittelemässä ollenkaan ja houkuttaisi päästä rämpimään lumeen urheilun nimessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   Turussa on 4 mestaa, jonka lisäksi lähikunnista löytyy lisää vaikka kuinka. Esim. Kaarina, Paimio, Masku, Raisio jne. Hyvät vibat jäi ainakin mulle lumessa rämpimisestä, varsinkin kun osui kohdalle aurinkoinen sää. Tsekkaappa alla oleva linkki, niin näet helposti missä ratoja sijaitsee. Kysele ihmeessä tarkemmin, jos jokin jäi askaruttamaan tai kaipaat mielipiteitä. :)

   http://frisbeegolfradat.fi/

   Poista
 3. Minuakin on joulukalenteri kohdellut kaltoin! Sain lahjaksi Barbie-suklaakalenterin ja vähän harmittaa joka päivä siitä luukkuja avatessa. Suklaa tursuaa muoteissa ihan miten sattuu ja 5 päivän sisään on ehtinyt tulla jo yksi täysin tunnistamatonkin kuva.

  En tiedä onko noissa taso laskenut hurjasti vai eikö sitä vaan skidinä tajunnut kuinka huonoja noi kalenterit oli, suklaan mausta puhumattakaan. Hyi sentään. :D

  Hyvää joulunodotusta ja talven jatkoa kalentereista huolimatta koko perheelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! A:lla on myös sama pahainen Barbie-kalenteri. Saatiin myös nuo sen takia, että alkuperäiset saajat eivät voi suklaata syödä. Kiinnitin tänään huomiota suklaan muotoon ja se todellakin tursuaa muotissaan. :D Järkyttävämpi löytö oli huomata, että Mario ja Barbie-kalentereissa on sama hiton puuhevonen samassa kohtaa. Eli ne ovat identtiset päällyspahvia lukuunottamatta. Yllätysmomentti on täysin olematon, kun voin hihkua A:lle mitä hänen kalenterinsa luukun 21 takaa löytyy. Käsittämätöntä kuraa tuo nykyajan joulukalenterin laatu!

   Poista
 4. Ihanan lihavia ja pörheitä lintuja<3 Kaunis kuva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pulskat linnut herättää nälän. ;D

   Poista

On mahtavaa saada kommentti, kysymys taikka palaute. Anna palaa! :)